Egy jó ötlet kellene, hogyan jut el a keresztfiam az oviba?
Nővéremnek 2 napja születt babája.Van még neki egy 3 éves kisfia aki most ment oviba.Csak az a baj hogy még nem volt meg a kisbaba tesóm el is hordta oviba a gyereket, de most hogy vigye?Az apuka fuvarozik, tehát éjszaka 3-kor már megy dolgozni.De Bálintnak már 8-kor az oviba kellene lenni!A kislány nem biztos hogy eszik vagy felkel mikor kell.A mama ( csak egy van) másik városba lakik és nem tudja oviba vinni!Meg nem is lehet elvárni hiszen dolgozni jár.Nekem is kicsi a gyerekem meg még a város másik végén lakom én sem tudok segíteni, teljes tanácstalanok vagyunk és már hétfőn ovi!!
Van valami ötletetek????
Ki vigyáz a gyerekre?
Vigye az! Vagy maradjon otthon!
Az apukának, ha alkalmazott, jár gyerekszületésre szabadság.
A gyermek születését követő 2. hó végéig kell kivenni, 5 munkanap.
Eddig nem tudta az anyuka, hogy szülni fog?
Hogy tervezte?
Ha a gyerekágy letelt, beteszi a picit a kocsiba, és eltolja. Addig fogadjanak egy diáklányt, aki némi pénzért elkíséri, hazahozza. Ki fog segíteni a nővérednek? A gyermekágyat ki kell feküdni!
Kedves utolsó!Nem teljesen így működik ahogy ezt leírtad.De igen tudta hogy szülni fog, de gyereknek muszály oviba járni. Viszont nem értem hogy ki vigyázz a gyerekre?Az anyja.Ki vigyázna? Az apuka szabadságával kapcsolatba tisztába vagyunk, de az rövid idő utánna mi lesz?Az ovi autóval is 15 perc.tehát babakocsival nem érnének oda soha!
Sokan vannak segítség nélkül, azért is kérdeztem.
Azért köszönöm a válaszokat!!!Valószínű majd tasóm felerősödik és autóval valahogy elviszi, de addig mi lesz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!