Más 3,5 hónapos babája is visongat gügyögés helyett?
Figyelt kérdés
Legtöbbször csak visítozó, kényeskedő, szinte nyávogó hangokat ad ki, nagyon ritkán hallok igazi magánhangzókat (pl. "a", "ő" ).
Ez természetes? Ezzel is gyakorol?
2013. márc. 23. 18:54
1/7 anonim válasza:
igen, sajnos természetes. azért írom, hogy sajnos, mert az én kisfiam visítása nem volt szülőbarát.
de azért vicces volt :)
igen, gyakorol. tetszik neki a saját hangja :)
2/7 A kérdező kommentje:
A lányomé sem szülőbarát....sőt, nem is szomszédbarát :))))
Ezért is kérdezem.
És még azt, hogy meddig tart???????
2013. márc. 23. 19:07
3/7 anonim válasza:
6 hónapos a fiam és folyton sikongat és nemhogy csökkenne egyre jobban! ÁÁÁÁÁ, sokszor a hajamat tépem, olyan frekvencián nyomja:)
4/7 anonim válasza:
Enyém is visongott. Most 4,5 hónapos, de még mindig nem gügyög, csak mondja, hogy hőőő hőőőőő hőőőőő. De ezt minden féle hangon. A legjobb a dadogós rekedtes hang. Öö ö öö öö ö ööö ö. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Aha!
Akkor ezek szerint a java még csak most jön.
Hát ez "szuper" hír.
De legalább tudom, hogy normális.
Néha már azt hiszem macskát szültem olyan hangokat ad ki.
Amúgy tényleg vicces, de mikor épp föléje hajolok és visít egyet, hát belecseng a fülem.
2013. márc. 23. 19:16
6/7 anonim válasza:
Én is mondtam a férjemnek, hogy én gyereket akartam, nem kismacskát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!