Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem idegesít a gügyögés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít a gügyögés?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm állandóan így beszél a pasijával. De komolyan. Van egy rendes, normális hangja, de amint a színen van a pasi, vagy telefonál vele, selypít, úgy beszél, mintha babához gügyögne, affektál és rettenetesen irritáló. 20 éves múlt, szóval nem kisgyerek, a kapcsolatuk is majdnem két éves, szóval nem rózsaszín köd... és egyszerűen falra tudnék mászni tőle, ahogyan beszél a pasijával... és nem tudom elképzelni, hogy ez tetszik neki... vagy bárkinek is. Nekem jelenleg nincs barátom, de én tudom magamról, h soha nem beszéltem így egyik pasival sem. És nem is fogok. Mondhatjátok, h az zavar, h irigy vagyok, erre van egy válaszom: ha irigy is vagyok, maximum arra, hogy olyan jó lehet odabújni valakihez. A pasi nem foglalkoztat. De hihetetlenül tud tényleg zavarni, amikor ezt csinálja és átváltozik infantilis kislánnyá. Titeket ez nem zavar??
2012. szept. 23. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ilyenkor kell szájba verni. Mármint az illetőt, nem aaa...
2012. szept. 23. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
engem is idegesítene.Utálom mikor valaki nyöszögve beszél
2012. szept. 23. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Egy 2 évestől még aranyos. :)

Egy 20 évestől elég fura...

2012. szept. 23. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Hallod, miért nem kérdezed meg tőle, miért kell ilyen gyökér pitsa módon nyöszögni a telefonba? Ez minden, de nem cuki...
2012. szept. 23. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
De, igen.Szerintem ez nagyon gáz!
2012. szept. 23. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
De zavarna. Rákérdeznék, hogy mijé nem lehet normálisan beszélni. Problem solved.
2012. szept. 23. 17:53
 7/7 anonim válasza:
0%

Kedves kérdező!

Szerintem inkább a magad dolgaival foglalkozz, mert nem sok közöd van ahhoz, hogy a barátnőd, és a pasija hogy beszélnek, - attól függetlenül hogy valakinek ez tetszik-e vagy sem - ez magánügy. Legyél egy olyan valakivel, akivel olyan keretek közt tudtok társalogni egymással, ami nektek megfelel.

Másik tipp, hogy esetleg elmondod ezt a barátnődnek és megbeszélitek, hogy ha lehetséges,a jelenlétedben ne beszéljen úgy, mert számodra zavaró.

2012. szept. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!