8 hós etetése. Hogy csináljátok?
nálunk így megy:
reggeli tápszer 200 ml és pár kölesgolyóval bohóckodás
tízóraira 1-2 babakeksz és gyümölcslé
ebédre főzelék vagy párolt zöldség kásával és mellé husi öblítés 100 tápszerrel
uzsonnára valami gyümölcskása kb 100 ml tápszerrel
vacsora megint hús zöldséggel vagy kásával és tápszer 100 ml
Ez így jó?
Egyedül evés kanállal témát mikor kezdjem el? kekszet meg a kölesgolyót már ügyesen beteszi a szájába, de a kanálhoz nem kicsi még?
Akkor meg miért akarják,hogy lightosan etesd? Nem nagy súlyú lányzó.
Nekem fiam 73 cm és 7200 g. Azt hiszem 1 cipőben járunk :)
Humana-s babajoghurt igen, de én 2 étkezés között adom délután. Kellenek a dkg-ok.
Én nem is szeretem, ha fogja a kanalat. Kevesebbet is eszik olyankorés állandóan ledugja a nyelét. Ha meg kiveszem a kezéből vagy csak beigazítom, akkor jön a keserves sírás.
csak hogy estére egyen ligthosabbat egyen, mert ne terheljem a gyomrát éjjelre stb...mondjuk akkor meg kalóriában enne túl keveset szerintem, ezért hezitáltam
Szerintem ezt a joghurtot akkor bevezetem a tízórai pár szem keksz meg gyümilé mellé, kicsit macera lesz mert a tízórait általában két felállás között szokta állva legyűrni és már megy is, mert rengeteg dolga van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!