Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan csináljátok a...

Ti hogyan csináljátok a krémtúrót? Nem tudom finomra csinálni

Figyelt kérdés
A gyerkőcöm imádja a boltit de nem akarok neki olyat adni! Próbáltam már mindenhogy lekvárral,gyümivel,natúr joghurttal de sehogy nem olyan! A kicsikém meg nem eszi meg! Hogyan csináljátok krémesre?
2013. febr. 27. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Így és nagy kedvenc! Lényeg a turmixoláson van a végén, attól lesz krémes állagú.

2013. febr. 27. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De tejet még nem kapott így ez nem az igazi, de lehet akkor több folyadék kellene mert hiába turmikszolom nem lesz krémes akkor is darabos és nem hajlandó megenni!
2013. febr. 27. 18:35
 3/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Én úgy csinálom hogy 500g túrót összeturmixolok 100g olvasztott vajjal (a legjobb a márkázott vaj néven ismert temrék, nem a tea vaj), teszek hozzá egy pici tejszínt, csak annyit amennyi ahhoz kell hogy jól turmixolható legyen, megy még bele reszelt citromhéj és vanília aroma, ja és 100 g cukor(nak megfelelő édesítő mert én nem ehetek cukrot de persze te rakhatsz bele). Tökéletes állagú lesz hűtés után, szoktam bele mazsolát is rakni.
2013. febr. 27. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg vettem Milkland natúr krémtúrót. 500 grammos, sima túró, krémesre csinálva. Abba utána akármit lehet tenni. A lányom gyümölcsökkel szerette nagyon.
2013. febr. 27. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Túró, pici vanilincukor, hipp őszibarack bébikaja. A férjem 30, de imádja. :)
2013. febr. 27. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez jó!:) Köszi! Kipróbálom,hogy a legjobb!
2013. febr. 27. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én natur joghurttal turmixolom össze a túrót, abba teszek egy kis porcukrot és citromlevet. Nálunk is apa eszi meg a maradékot :)
2013. febr. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!