Az itthon készített bébiételt le lehet fagyasztani? Esetleg a krémtúrót? Ti meddig szoktátok így tárolni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 14:32
1/10 anonim válasza:
semeddig.mindig frisset kap.krémtúró filléres dolog,inkább megveszem neki mindig frissen.
2/10 anonim válasza:
Próbáltam de undorító mikor kiolvad. Én magunknak sem szoktam a kész kajákat lefagyasztani mert nem bírom megenni. Az anyatejet se fagyasztgattam soha mert arról is azt olvastam hogy itthon lehetetlen olyan sterilen eltenni hogy utána fogyasztható legyen.
3/10 anonim válasza:
Én sem fagyasztom,undoritó lesz az állaga,egyszer próbáltam.Krémtúrót alapból hülyeség fagyasztani,túró folyékony lesz kiengedve.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig én sem fagyasztottam csak már 5 étkezéshez ötletem sincs mit csináljak,hogy változatos legyen!
2013. febr. 21. 15:15
5/10 anonim válasza:
Házilag készült bébiételt rendszeresen fagyasztok le, túrót még nem próbáltam. Fagyasztva elég sokáig eláll, kb. 1 évig.
6/10 Kiki01 válasza:
Én is rendszeresen lefagyasztom, a bébiételnek frissen is undorító az állaga, nem változtat rajta semmit a fagyasztás. Napi 5-szöri babakaja főzés nem tudom kinek fér bele az idejébe:)
7/10 anonim válasza:
Rendszeresen fagyasztom a babámnak a kaját. Mikor kiolvasztom és felmelegítem, ugyanolyan lesz kb. az állaga mint mikor eltettem és az íze sem változik. A husit kölön fagyasztom pépesítve jégkockatartóban. Általában 2-3 hétig fagyasztom a kajáit, mert folyamatosan cserélem. Túrót magunknak már fagyasztottam, azzal semmi gond nem volt, de babának krémtúrót mindig frissen kotyvasztom össze(joghurt+túró), eltéve fagyasztóba nem tudom milyen lehet.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak kipróbálom mert elég sok idő ennyiszer frisset készíteni! Van mikor ő sem bírja! Köszi
2013. febr. 21. 17:41
9/10 anonim válasza:
De miért kellene ötször eg nap frissen késziteni?
Reggel megpárolom a zöldségeket,mwgfőzöm a húst (vagy a mi kajánkól veszek ki főtthúst),hűtőbe vele és csak összeturmixolni kell.
Tejpépet frissen csinálni 3 perc,krémtúrót szintén csak összekavarni kell.
10/10 anonim válasza:
En eddig csak sutotokot fagyasztottan sutes utan, pepesitve. Tapasztalatbol mondom: Ugyanolyan ize volt, mint amikor eltettem. Isteni finom, semmit sem valtozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!