8 hós etetése. Hogy csináljátok?
nálunk így megy:
reggeli tápszer 200 ml és pár kölesgolyóval bohóckodás
tízóraira 1-2 babakeksz és gyümölcslé
ebédre főzelék vagy párolt zöldség kásával és mellé husi öblítés 100 tápszerrel
uzsonnára valami gyümölcskása kb 100 ml tápszerrel
vacsora megint hús zöldséggel vagy kásával és tápszer 100 ml
Ez így jó?
Egyedül evés kanállal témát mikor kezdjem el? kekszet meg a kölesgolyót már ügyesen beteszi a szájába, de a kanálhoz nem kicsi még?
Jól csinálod szerintem!A kanalat pedig próbálgathatod.Ha meg akarja fogni akkor add neki oda és tanitsd hogy tegye a szájába!
Nálunk ugy megy a napi kaja hogy:
Reggeli:tej
tizorai:gyümölcs egy kevés tej
Ebéd:Főzelékféle hússal.
Uzsi:Babapiskota,vagy hasonlo és egy kevés tej
Ezek után pedig csak tejet adok neki amig elalszik este.Reggel pedig minden előről!
Szerintem is jó,nálunk ilyen (foga nincs):
reggeli: minimális tápszer
tízórai: gyümölcsturmix gabonapéppel vagy keksszel
ebéd: főzelék hússal és a tápszer belerejtve
uzsi: ua., mint ebéd
uzsi+: babajoghurt
lefekvéskor: minimális tápszer
Még enyém sem eszik kanállal, imádja tartogatni a kanalat és bedugni a szájába (általában nyéllel), amitől elkezd öklendezni.
hát a nyéllel bedugdosás és öklendezés itt is megy (aztán meg néz rám nagy korholóan, mintha én dugtam volna le neki..)))
, kb ennyire érdekli meg nézegeti, de hogy rámarkoljon és célirányosan használja... pedig a védőnő szerint lassan majd kb 1 hónap múlva jó lenne ha legalább több-kevesebb sikerrel ezzel is próbálkozna, egy évesen meg villára szúrás...hát nem tudom, de ez nekem elég valószínűtlennek tűnik
:)
babajoghurt az mi az
melyiket eszi a babád?
ahaaaa, az a humana bébidesszet izé, eddig észre sem vettem
na majd ma beszerzek a dmben párat.
szerintetek vacsorára djak neki lightosabbat? megszóltak, hogy túl nehéz kaját kap estére ezért is írtam ki a kérdést, ki hogy etet.
Amúgy meg nagyon vékony lányka, 8 hósan 7700 gr de 77 cm! hosszú&vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!