Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes pólyára beruházni?...

Érdemes pólyára beruházni? Láttam egy kókuszpólyát 3000 ft-ért.

Figyelt kérdés
Nem tudom megvegyem-e,első baba lesz.
2013. márc. 20. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

14:29-es, ugyan áruld már el, miért nem jó a pólya egy csecsemőnek? :D

Szerintem a babának és nekünk is, sokkal kényelmesebb abban tartani, pláne ha ficánkol össze-vissza. Én ajánlani tudom a pólyát, bár nem mindegy milyet veszel, figyelj arra, hogy ne álljon szét nagyon a fejénél, mert azt mindig szét fogja kapálózni a gyerek. De ennek ellenére szerintem hasznos dolog. Bár való igaz, egy pléd is ugyanolyan jó szolgálatot tesz...

2013. márc. 20. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Mert szerncsétlen nem tud benne megfelelően mozogni, a dokik egyedül annak ajánlották akik ikreket vártak, feltehetőleg kisebb súlyú babákat, hogy könnyebb legyen fogni őket, de alapvetően nem ajánlott.
2013. márc. 20. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:

az hogy alapvetoen nem ajanlott, mar nem teljesen igaz, kulfoldon mar a dokik kezdik ujra ajanlani. Oka: a baba egy szuk helyrol jott, jobban erzi magat szuk helyen. A gerince meg van tamasztva ha kezben van.

Nekem 5 hetig csak polyaban volt, igaz tel volt, es semmilyen egeszsegugyi gondja nincs, mozgasa is rendben fejlodott. Bar en a kokuszpolyat nem szerettem

2013. márc. 20. 15:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem nem veszek,a tapasztalaitokat elnézve.
2013. márc. 20. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A sima nagyon régi pólyát már nekem sem ajánlották, de a kókuszpólya más volt. Abban nem volt leszorítva a gyerek, sőt, jókat fickándozott benne.

Amúgy ki lehet nélküle bírni. Én sokszor belecsavartam egy pokrócba, mint egy kis palacsinta úgy nézett ki, és imádta. Olyan jókat aludt így, hogy csak néztem (amúgy nem volt jó alvó).

2013. márc. 20. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy lehet az nem egészséges, ha teljesen leszorítod a baba kezét, lábát, de a mai polyák nem is erről szólnak, hogy szegény baba moccanni se tudjon. Viszont a becsavargatás, átölelgetés biztonságérzetet ad. Ez meg nem egészségtelen, hanem jó nekik.
2013. márc. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!