Érdemes pólyára beruházni? Láttam egy kókuszpólyát 3000 ft-ért.
14:29-es, ugyan áruld már el, miért nem jó a pólya egy csecsemőnek? :D
Szerintem a babának és nekünk is, sokkal kényelmesebb abban tartani, pláne ha ficánkol össze-vissza. Én ajánlani tudom a pólyát, bár nem mindegy milyet veszel, figyelj arra, hogy ne álljon szét nagyon a fejénél, mert azt mindig szét fogja kapálózni a gyerek. De ennek ellenére szerintem hasznos dolog. Bár való igaz, egy pléd is ugyanolyan jó szolgálatot tesz...
az hogy alapvetoen nem ajanlott, mar nem teljesen igaz, kulfoldon mar a dokik kezdik ujra ajanlani. Oka: a baba egy szuk helyrol jott, jobban erzi magat szuk helyen. A gerince meg van tamasztva ha kezben van.
Nekem 5 hetig csak polyaban volt, igaz tel volt, es semmilyen egeszsegugyi gondja nincs, mozgasa is rendben fejlodott. Bar en a kokuszpolyat nem szerettem
A sima nagyon régi pólyát már nekem sem ajánlották, de a kókuszpólya más volt. Abban nem volt leszorítva a gyerek, sőt, jókat fickándozott benne.
Amúgy ki lehet nélküle bírni. Én sokszor belecsavartam egy pokrócba, mint egy kis palacsinta úgy nézett ki, és imádta. Olyan jókat aludt így, hogy csak néztem (amúgy nem volt jó alvó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!