Érdemes kókuszpólyát venni?
Érkezik a kistesó, és 4 éves a leányzó,aki a nagy testvér lesz...mivel tudom ő is szeretné majd kézbe venni -fogni ezért gondoltam,hogy jól jöhet a kókuszpólya ilyen esetekre,....hogy ő is biztonágosan fogja.
Szerintetek érdemes venni, vagy emiatt nem?
:-)
Hát én éppen ezért vettem egy kókuszpólyát...
Eddig kétszer volt benne a kistesó, egyszer addig, amíg lefényképeztem a naggyal, egyszer meg gondoltam ha már itt van, beleteszem, de nem praktikus... amúgy is nagy baba, a kókuszpólyának meg megint külön súlya van, majd' leszakadt a kezem tíz perc után. Szóval a tanácsom, hogy felesleges megvenni...
De ha szeretnéd, van egy eladó, összesen kétszer használt rózsaszín kókuszpólyám... :-)
4 éves és 4 hetes gyerkőcök anyukája
Gratulálok utolsó, jó egészséget kívánok nektek:)Lehet érdekel a pólyátok csak még nem biztos a neme a kis pocaklakónak 19hetesen fiút, 27hetesen lányt mondtak UH-n...szívem mélyén szeretném ha tényleg lány lenne:))
Igy várom a köv UH-t, ...aztán majd kiderül.
Mennyi lenne árban? Febr -márc környéke lenne aktuális nekem-ha addig persze el nem adod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!