Gripe Water-ről mi a véleményetek? Érdemes megvenni?
Nagyon jó a gripe water ha pufi a poci :))) viszont nagyon kell figyelni!!!!!én elküldtem a férjem,mondta is,hogy csecsemőnek szeretne gripe watert és kapott is,majd itthon szembesültem azzal,hogy az nem éppen az volt amit az első gyereknél használtunk majd a dobozát megnézve kiderült,hogy 3 éves kortól adható
Igen, ez a jó, amit az előző belinkelt. Mostanában nem lehet kapni Mo.-n. A fiamnál 3 éve is ez segített, most a lányomnál is próbáltunk mindent (espumizan, infacol, baby calm, colief) de csak a GW segített. Szerencsére anyukám pont ment tesómékhoz Angliába, és hozott 3 dobozzal. A 3-at már csak úgy használtuk, hogy egy nap 2-3-szor adtam neki...
Ha van lehetőséged (ismerős, rokon, bárki) hozass angliából, ha nincs, neten tudsz rendelni, bár ott drága.
Ha nem kaptam volna, akkor a baby calm-ot használtuk volna tovább, azon láttam, hogy valamit hatott egy üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!