A Hipp-hopp zebrát vagy az ugri-bugri teknőst érdemes megvenni?
Ezen gondolkoztam én is, elég sokat tűnődtem rajta.
Viszont a játszótéren is csak "felpattan" rá és pár perccel később már le is jön.
Oké, a játszótéri nem zenél, nem énekel, de:
A sima formabedobót sem szereti (csak az építőkockásat), így a Sütifaló bödönnel se játszik.
Jobban érdekli a zene, így inkább csak belenyúlkál, hogy énekeljen neki a bödön..
Szerintem először próbáljátok ki, hogy egyáltalán érdekli-e, már ha van rá lehetőségetek valahol!
Mi is rengeteget gondolkodtunk ezen. Férjem szerint zebra, mert stabilabbnak tűnik és még volt egy pár érve, de úgy tűnt csak az tetszik neki jobban.
Én is nagy dilemmában vagyok, ugyanis a zebra jóval drágább, vajon meg is ér-e annyit?
Én csak a zebráról tudok nyilatkozni. Nekünk nagyon bevált. 1,5 évesen kapta a kisfiam, eszméletlen sokat nyúzta, de olyan mintha most vettük volna ki a dobozból. Kisfiam most 3,5 éves, még mindig napi szinten pörög vele, és már kis öcsi is becsatlakozott, Ő most 1,5 éves.
Én nagyon tudom ajánlani, szerintem megéri az árát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!