Érdemes megvenni?
Lányomnak tanuló kutyája volt. 1 éves koráig nem érdekelte, aztán utána pár hónapig nyomkodta, örült neki, most 2 éves és már nem érdekli.
Amúgy tanult belőle, naná. Mindent magukba szívnak, mint a szivacs. Kívülről tud már egy csomó mindent, amire azt hittem nem is érdekelte. :)
Kislányomnak is tanuló kutyája van, 2 évesen kezdte használni, addig rá sem nézett.
Azért most sem ez a kedvenc, sokkal inkább a sima baba tologatása kis babakocsiban.
Én vettem tanuló kutyát,daloló mesekönyvet és sütifalót.Mostanában a kutyussal összehaverkodott a lányom és lelkesen nyomkodja a dalokat és nekem énekelnem kell a kutyussal együtt...:)
A bödönt még csak földhöz vágja ill. felülről teszi be a formákat,a daloló mesekönyvet is nyomkodja és anya énekelhet megint...:)
13és fél hónapos a lányom.
Szerintem megérte,de én mindent használtan vettem,Vateráról,TeszVesztől,szomszédtól,kb:8-9eFt-ba került a 3 FP játék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!