Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes megvenni?

Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Interaktív plüss játékokkal kapcsolatban kérdezném. Mennyire vált be, tényleg tanulnak tőlük a gyerekek? meddig köti le őket? Olyan válaszokat várnék, akik tapasztalattal rendelkeznek. Köszönöm.
2012. szept. 24. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Lányomnak tanuló kutyája volt. 1 éves koráig nem érdekelte, aztán utána pár hónapig nyomkodta, örült neki, most 2 éves és már nem érdekli.

Amúgy tanult belőle, naná. Mindent magukba szívnak, mint a szivacs. Kívülről tud már egy csomó mindent, amire azt hittem nem is érdekelte. :)

2012. szept. 24. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Kislányomnak is tanuló kutyája van, 2 évesen kezdte használni, addig rá sem nézett.

Azért most sem ez a kedvenc, sokkal inkább a sima baba tologatása kis babakocsiban.

2012. szept. 24. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én se tudnám azt állítani, hogy hűű de jó befektetés volt. Csak annyira, mint a többi játék. Egy darabig érdekes, aztán semmi. És ezek ahhoz méreg drágák. Én mindenkinek azt ajánlom, hogy a régi mi időnkbe használatos játékokba fektessen be. Nálunk sokkal inkább beváltak ezek. Tanulni annyi mindenből tud. Szerintem inkább a közös játék és nem a kutya segített.
2012. szept. 24. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Én vettem tanuló kutyát,daloló mesekönyvet és sütifalót.Mostanában a kutyussal összehaverkodott a lányom és lelkesen nyomkodja a dalokat és nekem énekelnem kell a kutyussal együtt...:)

A bödönt még csak földhöz vágja ill. felülről teszi be a formákat,a daloló mesekönyvet is nyomkodja és anya énekelhet megint...:)

13és fél hónapos a lányom.

Szerintem megérte,de én mindent használtan vettem,Vateráról,TeszVesztől,szomszédtól,kb:8-9eFt-ba került a 3 FP játék :)

2012. szept. 24. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
4.vagyok:már hogy összesen fizettem ennyit a 3db játékért.
2012. szept. 24. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
van bödön,kutya,mesemondó maci,gitár és 2 nyelvű laptop. a fiam 5 éves nála már csak a laptop a nyerő,lányom 3,nála még a maci is. a másik 3 már a picinek van félrerakva. szóval nekünk maximálisan megérte.
2012. szept. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!