Érdemes megvenni így a hintát?
Az okát kéne kitalálni, hogy miért nem alszik. Nem a pocija fáj? Egyébként ahogy olvastam, újszülöttnek való hinta, tehát talán 1-2 óra alvás naponta nem káros. De ebben nem vagyok szakember. Viszont az semmiképpen nem jó, ha már 3-kor altatjátok! Van a neten egy videó babafürdetésről, esetleg kipróbálhatjátok, hátha bejön nektek: [link]
4 hetesen még olyan picurka, biztos, hogy valami nem jó neki, azért sírdogál. Egyébként csak akkor jeleznek a babák, ha valami nem kényelmes nekik. Viszont attól, hogy ő kényelmesen alszik a hintában, még terhelheti a gerincét (a kompot is imádják a babák, pedig nagyon káros). Esetleg ha elaludt a hintában nem tudjátok átrakni az ágyba?
Én cáfolnám az előzőt.Nem feltétlenül a pocakja miatt nem aludhat egy baba.Az én kisfiamnak kezdetektől igen kicsi az alvásigénye.Születése óta napi 1-2 órában le is rendezi napközben.Tehát én maximálisan megértem a kérdezőt e ttéren.Nálunk is nulla a háztartásvezetés.
Mi is próbáltuk anno a hintát,de nálunk 5 perc után nagyon unta;így nekünk felesleges lett volna egy ilyen beszerzése.Viszont ha a ti babátok jól érzi magát benne,még alszik is,akkor sztem nyugodtan vegyetek.Nem hiszem,hogy problémát okoz a gerincének.Nekünk pihenőszékben aludt rendszeresen.Kézben nagy nehezen elringattuk és utána beletettük.
esetleg egy adamo jellegű hintát is érdemes lenne kipróbálni, vaterán van 5-6 ezerért, "kicsit" olcsóbb és hátha ez is bejön neki, ha nem eladod. :)
Amúgy a mi fiúnk is ilyen semminemjójárkáljatokvelemegésznap típus volt, most 9 hónapos és egész sokat javult a helyzet :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!