Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes megvenni így a hintát?

Érdemes megvenni így a hintát?

Figyelt kérdés
Hétvégére kaptunk kölcsön egy fisher price esőerdős hintát. A 4 hetes babánk nagyon eleven, erős, fejlett baba, aki du. alig akar aludni, csak karban szeret lenni, nyöszörög, járkálni kell vele a házban. Szusszanni nem lehet a kis drágánktól. Háztartásvezetés nulla. Fürdés után extrém módon felélénkül. Ezért 15.00-kor fürdetünk. Ma viszont fürdés-evés után beraktuk a hintába, és azóta - 1 órája - édesen alszik. Ha a kiságyába raktuk volna, akkor már 5 perc után sírt volna. Ennek fényében érdemes lenne beruházni egy ilyen hintába? Ha nem érezné jól magát, akkor "szólna" úgyis nem? Kicsit aggódunk, hogy ez a testhelyzet nem tesz jót neki. Köszi előre is a válaszokat, tanácsokat!
2012. júl. 14. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Az okát kéne kitalálni, hogy miért nem alszik. Nem a pocija fáj? Egyébként ahogy olvastam, újszülöttnek való hinta, tehát talán 1-2 óra alvás naponta nem káros. De ebben nem vagyok szakember. Viszont az semmiképpen nem jó, ha már 3-kor altatjátok! Van a neten egy videó babafürdetésről, esetleg kipróbálhatjátok, hátha bejön nektek: [link]

4 hetesen még olyan picurka, biztos, hogy valami nem jó neki, azért sírdogál. Egyébként csak akkor jeleznek a babák, ha valami nem kényelmes nekik. Viszont attól, hogy ő kényelmesen alszik a hintában, még terhelheti a gerincét (a kompot is imádják a babák, pedig nagyon káros). Esetleg ha elaludt a hintában nem tudjátok átrakni az ágyba?

2012. júl. 14. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, az a nem jó, ha 3-kor fürdetitek, az alvás normális! :)
2012. júl. 14. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Én cáfolnám az előzőt.Nem feltétlenül a pocakja miatt nem aludhat egy baba.Az én kisfiamnak kezdetektől igen kicsi az alvásigénye.Születése óta napi 1-2 órában le is rendezi napközben.Tehát én maximálisan megértem a kérdezőt e ttéren.Nálunk is nulla a háztartásvezetés.

Mi is próbáltuk anno a hintát,de nálunk 5 perc után nagyon unta;így nekünk felesleges lett volna egy ilyen beszerzése.Viszont ha a ti babátok jól érzi magát benne,még alszik is,akkor sztem nyugodtan vegyetek.Nem hiszem,hogy problémát okoz a gerincének.Nekünk pihenőszékben aludt rendszeresen.Kézben nagy nehezen elringattuk és utána beletettük.

2012. júl. 14. 17:24
 4/7 A kérdező kommentje:
60 perc után beletettük a kiságyába, és azóta alszik. :) Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 14. 17:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként szeret fürödni, élvezi, nem sír. Úgyhogy jól csináljuk, biztos kézzel tartjuk.
2012. júl. 14. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jót alszik benne, akkor szerintem érdemes beruházni rá. Az ágyba áttevéssel kapcsolatban van egy tanácsom. Minden babánál periódusokban van az alvás, van amikor mélyebben alszanak, és van amikor éberebben. Általában az első fél óra után van egy pici megébredés, ekkor már nem alszik olyan mélyen. Szóval vagy 15-20 perc alvás után, vagy 45-50 perc alvás után tegyétek át az ágyba. Ez nálunk is bevált, így soha nem kelt fel, ha átraktuk. :)
2012. júl. 14. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

esetleg egy adamo jellegű hintát is érdemes lenne kipróbálni, vaterán van 5-6 ezerért, "kicsit" olcsóbb és hátha ez is bejön neki, ha nem eladod. :)

Amúgy a mi fiúnk is ilyen semminemjójárkáljatokvelemegésznap típus volt, most 9 hónapos és egész sokat javult a helyzet :)))))

2012. júl. 15. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!