Ikresek! Szerintetek milyen ez a babakocsi? Érdemes megvenni? Link mellékelve.
Nekem barnában van! 39 hetes vagyok, ikercsajokkal.
Hamarosan kint lesznek, és kipróbáljuk, de szerintem nagyon is megfelel.
Jó kis strapabíró kocsinak néz ki, de mkinek más felelne meg. Ha Téged nem zavar ill. a lakóhelyetek és körülményeihez képest nem zavaró ez a szélesség, akkor jó. Nekem pl. nem felelne meg, persze bizonyos tulajdonságait nagyon kedvelnék. Én nagyon nem szeretem a nagyon széles kocsikat és olyan helyen lakunk,ahol ez nem is előny. Így mondjuk ennyi pénzért inkább vennék egy Hoco twindem-et, ami csak 76 cm széles. Ugyanígy mózesekkel ill. sportkocsirésszel.
De mondom, kinek mik a körülményei... amúgy nagyon jónak tűnik!
Nekem Bergon volt, ennél 4 centivel keskenyebb, és bár a kocsi szuper volt, sehova nem fértem be vele. Pld a liftbe is ki kellett centizni. Meg a kedvencem, hogy anyu lakásának az ajtaján be sem fért:-(
Mivel ikreseknek nagyon sok lehetőség nincs, így nm rossz kocsi, de úgy vásároljatok, hogy lehet, megunod, hogy sehova nem tudsz bemenni vele, és keresel később valami testvér babakocsit.
Ahogy ültek, áttettem őket egy Marco Sky L babakocsiba. Nézd meg google-n! Életem legjobb döntése volt!!!
(ja, az egymás mögötti iker babakocsik szerintem nagyon gázok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!