Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri beruházni ilyen inhalác...

Megéri beruházni ilyen inhalációs szettre?

Figyelt kérdés

[link]

11 hónapos a lányom és félek, hogy se az arcmaszkot se a csutorát nem fogjuk tudni használni vele.Ezért talán jó lenne ez a szett. Ti mit gondoltok?

Annyi féle fajta készülék van, hogy már elvesztettem a fonalat. Milyet vegyünk- kompresszoros vs. uh-os, drágát vagy olcsót-vajon van-e lényeges különbség köztük?!

Segítsetek légyszives!

2013. febr. 14. 14:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

[link]

Most már látható is:)

Az UP02D konfigurációról volna szó, csak azt valamiért nem engedi linkelni:(

2013. febr. 14. 14:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe egy 11 honapos gyeek nem fog belefekudni es ott maradni, az tuti.
2013. febr. 14. 14:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszul van, alig kap levegőt, akkor nem fog elmászni.

Ez egy jó megoldás.

Bár nem tudom pontosan hányszor és mire akarod használni. Mi baja a babádnak?

2013. febr. 14. 14:21
 4/17 A kérdező kommentje:

Amíg alszik, így talán hatékony az inhalálás. Mert ha a maszkot és a csutorát is eltolja maga elől, hiába van inhalátorunk:(

Egyébként krupp jellegű köhögése volt, most még bármi lehet.

De mivel van nagyobb gyerekünk is, úgy gondoltunk nem árthatunk vele, inkább veszünk egy készüléket, azt használhatja az egész család.

2013. febr. 14. 14:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom én sem hogy fog benne megmaradni. Másrészt meg ha már nagyobb hogy fekteted bele. Biztos jó dolog ez, de én a 3,5éves fiam sem bírom inhalálásra rávenni, sőt még rákényszeríteni sem.

A megoldás a salvus vízzel működő párásító volt. Sőt kapható egész jó áron valami sógép féleség, ami a lakás levegőjét árasztja el. Ha felsőlégúti problémák vannak,azokra tökéletesek.

De! Ha nagyon kell és gyorsan a gőz a kicsinek. Évszázados módszer, bár sokáig nem alkalmazható mert bepenészedik a fal. Nagy lábasba forralsz vizet, beleteszed ami kell (só, vagy gyógynövény), és berakod zárt szoba, vagy fürdőszoba közepére egy türülközőre, úgy hogy mellette maradsz nehogy a kicsi hozzáérjen.

2013. febr. 14. 14:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
....majdnem egyszerre írtunk. :) Most olvasom hogy krupp. Na arra nem tudom mit ajánlanak. Gőzt-e (meleget-hideget), párát, sót?
2013. febr. 14. 14:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kruppos roham jönne rá, akkor nem fog kapálózni, hanem ott marad.

Talán annyi, hogy fekve nehezebb a lélegzetvétel, de gondolom első körben kiviszed a hideg levegőre olyankor. Az jótékony hatású.

2013. febr. 14. 14:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

AZ én fiam tuti nem maradna meg egy ilyen alatt.

Nekünk van, kruppra ultrahangos hidegpárásító kell.

vidd el a gyereket fül-orr gégészhez, ő elvileg írhat fel inhalátort receptre, pár ezer ft kiváltva. a kompresszoros nem jó.

2013. febr. 14. 14:47
 9/17 A kérdező kommentje:

Mint írtam is, alvás közben használnám! Ébren nyilván meg sem próbálnám alá tuszkolni:):) De van az inhalátorhoz masz, csutora és az ernyő.

43000 ft.

Miért nem jó a kompresszoros???? Ezt még sehol nem hallottam/olvastam.

A ház páratartalmára való tekintettel, nem vennék párásítót. Félek a penésztől.

2013. febr. 14. 19:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A hidegpárásítótól nem lesz penész (a meleg lecsapódó párától annál inkább, de ez a készülék nem olyan).

Nagyon jó kis találmány a hidegpárásító.

2013. febr. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!