Megéri beruházni ilyen inhalációs szettre?
11 hónapos a lányom és félek, hogy se az arcmaszkot se a csutorát nem fogjuk tudni használni vele.Ezért talán jó lenne ez a szett. Ti mit gondoltok?
Annyi féle fajta készülék van, hogy már elvesztettem a fonalat. Milyet vegyünk- kompresszoros vs. uh-os, drágát vagy olcsót-vajon van-e lényeges különbség köztük?!
Segítsetek légyszives!
Ha párásítok egy 60%os páratartalmú szobában, jót teszek vele?
Akkor meg már túl párás lesz a levegő, nem?
A hidegpárásító azért is jó, mert segít helyreállítani a szoba páratartalmát.
Vannak készülékek, amiket szabályozni lehet, tehát ha egy ennyire párás szobában hidegpárásítasz, jót teszel, mert helyreállhat az egyensúly.
Mostmár tényleg totál nem vagyok képben.
Mindenhol azt találom, hogy normális páratartalom mellett nem ajánlott a párásító.
Melyik 2 fajta készüléket nem találod jónak? Leírnád a nevét, hogy olyat tuti ne vegyek?
Ez az egyik, a gyerekorvostól kaptuk kölcsön.
A másiknak nem tudom a típusát, azt is a dokink adta, de visszavittem, hogy ez nem csinál semmit, nem porlasztja a vizet, csak búg.
Az is hasonló volt.
Köszönöm a linket!
Pedig azt gondoltam volna, hogy egy Omron gépben bízhat az ember... Sajnos ezek szerint nem:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!