Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a fülhőmérőr...

Mi a véleményetek a fülhőmérőről? érdemes beruházni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Egy istenáldása nyűgös gyereknél. (miért ne lenne nyűgös, ha lázas) Gyors, pontos.
2012. okt. 12. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi vettünk és megbántuk. Néha egy egész fokot is tévedett.

Sajnos egy kisbabánál csak úgy kapsz pontos értéket, ha végbélben méred a lázát. Egyébként ez nem annyira kellemetlen a babáknak, mint amilyennek az ember gondolná.

Az enyémnek pl semmi problémája nem volt vele, sőt, volt, hogy akkor hagyta abba a sírást, amikor bedugtam neki a lázmérőt :)

2012. okt. 12. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. Érdemes hajlékony, puha végű digitális lázmérőt venni, és lehetőleg olyat, ami pár mp alatt pontos értéket ad.
2012. okt. 12. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi is vettünk nagyon drága jó minőségűt, de 1-2 fokot is téved.
2012. okt. 13. 00:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Semmiképp, nagyon-nagyon pontatlan!
2012. okt. 13. 00:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem nagyon, nálunk eddig max 0,3 fokot tévedett. Persze az is sok, de én azt csinálom, hogy ezzel mérem mindig, és ha véletlenül 37,5 fölött mutat akkor hasznàlom a rendes lázmérőt is. De addig nem .
2012. okt. 13. 02:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk van. Nagyon szeretjük, pontos. Éjjel is megmérem neki anélkül, hogy felébredne. De nem szabad a gagyit megvenni. Nekünk Omron van, 12.000 volt 3 éve.
2012. okt. 13. 09:07
 8/11 anonim ***** válasza:
nekunk van es pontos, csak jol kell tudni hasznalni. ha pl nem jo szogben tartja az ember akkor adhat fals eredmenyt,legalabbis a mienk.
2012. okt. 13. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem vált be, nem engedte a fülébe tenni, így eladtuk.

Az infrás homlokhőmérőt használjuk most, de az sem mindig megbízható, van, hogy végbélben kell ellenőriznem.

2012. okt. 13. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk bevált. Egy betegségnél már meglátta a lázmérőt, és üvöltött, alig tudtam lefogni szegényt, hogy bedugjam. Aztán vettem fülhőmérőt, és azóta nincs ilyen gond. Ha érzem, hogy meleg, mondom neki, hogy meleg vagy, akkor már mondja is, hogy mérő. Szóval ezt tűri simán. Nem nagyon téved, max pár tizedet, de szerintem tök mindegy, hogy 38,5 vagy 38,7, azt már úgyis csillapítani kell.
2012. okt. 13. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!