Mi a véleményetek a fülhőmérőről? Ugyanolyan jó, mint a sima lázmérő? Érdemes venni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves,és ha lázas,sokat szenvedünk mire meg tudom mérni a hőjét,ezért gondolkodom a fülhőmérőn.2010. ápr. 7. 06:36
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam is 2 éves és mi is megszenvedtük a lázmérést (bár szerencsére még nem volt beteg, de volt mikor melegebbnek éreztem őt és mégsem volt láza). Én vettem fülhőmérőt, egy pillanat az egész, még annyi sem, és homlokon is lehet vele mérni! Viszont 9ezer forint. Elég drága!
2/4 anonim válasza:
én most homlokhőmérőn gondolkodom, van olyan is úgy tudom, ami homlok-fül....nekünk csak fül van és hát megszenved vele az ember, ha nem engedi, h közel rakd a füléhez (bele), akkor semmit nem ér,nekem ahhoz is le kell fognom h megmérjem a fülében....és persze lázasan is tud sikítani.
3/4 anonim válasza:
nekünk van homlok és fül hőmérőnk, de nem ér semmit, össze-vissza mér.
4/4 anonim válasza:
Nálunk a kórházba is azt használták, mindenki kapott egy kis kupakot, és mikor jöttek, csak azt cserélgették.
Mi is azt vettük, de mi gyógyszertárba Thermo Buddy-t és azt hiszem 6000ft körül volt tavaly. Nagyon jó!!! Egy pillanat az egész, a pici szinte észre sem veszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!