Kos jegyű babádnak milyen a természete, vagy ha már nagyobb, babának ugyanolyan volt, mint kisgyereknek?
ÉN vagyok kos, azt tudom leírni, amit anyukám mesélt: nagyon jó gyerek voltam, okos, gyorsan tanuló, jól fejlődő. Rendesen viselkedtem, szófogadó, stb.
Nem tudom, hogy mikor történt a változás, de ma már tipikus kos vagyok! Nem tudom, örüljek-e neki...
a 2,5 évesem kos, nagyon okos, érdeklődő, mindenkivel barátkozik, idegenekkel is simán beszélget, nem félős, önálló, játszótérről, bölcsiből alig akar hazajönni, egyedül is eljátszik, de igazi kos vonás, hogy nagyon akaratos, sokszor lehetetlen elérni nála, hogy szót fogadjon
babának is ilyen volt, csak akkor még nem volt hisztis :D mosolygós, érdeklődő baba volt, nem sírt soha, csak ha fájt valamije
14:58-as! Mintha az én kislányomról írtál volna!!! :D
Most múlt 4 hónapos. Nem sokat sír, de ha valamin felpöcköli magát, akkor iszonyat hiszti van. szép mosolygós vidám gyerek. Hason fekszik a babakocsiban ha sétálunk és úgy dumál a járókelőknek. :) Ha nem éri el a cumiját, akkor el kezd vele "veszekedni". Már most kitűnik, hogy milyen makacs természete lesz, viszont nagyon gyorsan fejlődik, még a doki is megjegyezte, hogy ügyes, figyelmes baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!