Kislányom próbálom hozzátáplálni, eddig lével próbálkoztam csak, de kiköpte. Védőnő szerint, akkor kínáljam péppel. Érdemes lehet? Bővebben lent.
vegyes gyümölcsöt semmiképp se.
ha a levét nem akkor a pürét érdemes -talán - elfogadja.
délelött szokás és a tej / tápszer után mert még csak ismerkedik . ha már többet is elfogad akkor lehet kiváltani az étkezést vele és elhagyni a tejalapú italt v. anyatejet és csak gyümölcsöt kap arra az étkezésre .
A leveket az enyém sem itta,a pépet viszont szereti,én a reggeli utáni következő etetés után kínáltam,mert ha előtte akartam adni, akkor türelmetlenkedett és várta a tápot,azután egyre kevesebb tápot adtam és egyre több gyümit egy hónap alatt váltottuk ki teljesen az ebédet ugyanígy váltottam főzelékre,
Nekem ez vált be,de igazából a babád fogja eldönteni,próbáld figyelni és próbálkozni..próbálkozni...
ja és először ne keverd a gyümiket mert ha gond van, egyből rájössz hogy mitől volt.Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!