Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon elrontom így a babát?...

Nagyon elrontom így a babát? Hozzászokik?

Figyelt kérdés
2 hetes kislányom hasfájós, és csaj úgy nyugszik meg, ha a mellkasomra fektetem és simogatom a hátát. Sokszor éjjel is így alszunk. Ha le akarom tenni egyből felébred és sír. Ezzel, hogy így nyugtatom, csitítom el nagyon rám szokik? Vagy miután túljutunk a kritikus időszakon rendben lesz minden? Nektek mik a tapasztalatotok?
2013. márc. 20. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy elrontod,az én kisfiam is extrém hasfájós volt 5 hónapos koráig, nincs el csak kézben,teljesen rám van kattanva a mai napig....DE a kislányod még csak két hetes,most rád van szüksége, két hete még egész más volt neki odabent, nem ismerte a fájdalmat,gondolj bele milyen rossz lehet neki most.

Az én kisfiam is mindig rajtam aludt,sőt még most is van,hogy rajtam alszik napközben (én szeretem ahogy odabújik hozzám) ,pedig már 7 hónapos.

Majd ha lesz fontosabb dolga,majd leszokik rólad. :-)

2013. márc. 20. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:

az én lányom is aludt igy ennyi idősen, néha a férjemen is. Leszokott róla :)

Nem túlságosan anyás vagy apás, simán el tud játszani egyedül. Pedig minden sirásra felkapkodtam, és most sem hagyom sirni.

2013. márc. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!