Csak én érzem úgy, hogy képtelenség bevezetni az új zöldségeket, gyümölcsöket a babámnak, ha betartom a 4-5 napot, míg hozzászokik az új ízhez?
Miért lenne képtelenség? Én 3-4 napot vártam mindig, általában 4-et. 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, most 9,5 hónapos, és már nincs mit bevezetnem neki, eszik mindent, ami a korában megengedett.
Jó, lehet, hogy volt olyan, amit ehetett volna már 6 hónaposan is, de csak 7 hónaposan kapta, de nem kell ennyire szigorúan venni.
Ez vicces,kimondta hogy az alatt az egy hónap alatt végig kell kóstoltatnod ezeket? :)))Az annyit jelent hogy onnantól javasolt de az is csak kb.
Én pl az idény zöldség gyümölcsöket adom , és kb-re,ha hamarabb van idénye hamarabb kapja,ha később akkor kivárjuk.Nincs szüksége sem import sem fagyasztott formájára sem.Majd ha lesz friss ,biztos forrásból akkor kapja.
Szerintem ne görcsölj ezen.Főzz etess a szád ízének megfelelően ,lőd be
Én teljesen megértelek. Én is így gondolom.
Azt nem értem, hogy aki 3-4 nap alatt vezeti be az új ízeket az 3 és fél hónap alatt hogy tud mindent bevezetni. Vagy szerinte 30 féle élelmiszer létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!