Eddig éjszakát végig alvó babám, pár napja felkel éjszaka. Mi lehet ez? Nagy baj, hogy megszoptattam, csak mert mindenhol azt olvastam, hogy hozzászokik majd, és. DE nem tudtam szopi nélkül visszaaltatni.
Figyelt kérdés
Ma pl többször is megébredt, egyszer megszoptattam, de a többinél simogatásra visszaaludt. 5,5 hónapos. Lehet a foga?2012. szept. 7. 08:36
1/2 anonim válasza:
Az én babám is 5,5 hónapos. Eddig 1-2- szer kelt, ma és már egy ideje 3-szor van ébren. Evés után visszaalszik. Én is várom a válaszokat.
2/2 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, 6,5 hós. Pár napja 6-8 alkalommal felébred, pedig előtte átaludta az éjszakát. Én mondjuk tudom hogy a foga, mert látszik már neki. Tegnap voltunk gyerekorvosnál, elmondtam neki, hogy éjjel most többször is megszoptatom mert jön a foga és nem tud visszaaludni csak cicin. Azt mondta ez egyáltalán nem baj, majd magától leszokik róla ha előtte jó alvó baba volt. Szóval szerintem nyugodtan tedd mellre te is a babádat, így előbb nyugi van gondolom nálatok is. Ha én nem tennem mellre szerintem totál bepörögne és 1-2 órán át tuti nem tudnám visszarakni. Na ezt nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!