13 hónapos anyatejes baba éjszaka nagyon sokszor kel szopizni. Mi lenne a megoldás erre?
Az első Fiam is sokat kelt cicizni éjszaka,de most úgy érzem a második Fiam még többször...ahogy megébred már egyből cicizni szeretne,ha nem adok neki,akkor sír. Nappal nagyon jól elvan cici nélkül,max 2szer igényli.Cumit nem fogadja el születése óta,az itatót éjjel ellöki.
Szerintetek csak a leszoktatással oldom meg ezt a problémát?
Köszönöm:)
Mi is 13 hónapos korában jutottunk el odáig, hogy nem érdekel, leszoktatom. Vettem egy mély levegőt, és nem szoptattam többet meg éjjel. Végig vele voltam, ringattam, puszilgattam, dúdoltam neki, de cici nem volt. Sírt, persze, de nem volt olyan szörnyű, mint gondoltam. És bár továbbra sem egy szuper alvó, most 2,5 évesen max. 1-2 alkalommal kel éjjel, nem óránként.
Viszont miután ezt megléptük, két hét múlva teljesen elhagyta a szopit, nem tudom, ezt Te mennyire szeretnéd. Én örültem neki.
Őszintén megvallva,engem az éjszakai szopik már kicsit megviselnek...mert ha egyszer,kétszer megébredne az nem zavarna,de Ő óránként is megébred és mindig kéri a cicit.
Úgy érzem eljött az ideje,hogy leálljunk,mert végül is nappal annyira nem igényli,bár egyszer azért szokta kérni mindig,max kétszer.
Már csak rá kell szánnom magam,hogy akkor nincs cici és kész :) Csak azzal nem kavarok be,hogy nappal esetleg kap és éjjel meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!