Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hónapos kislányom mostanában...

6hónapos kislányom mostanában 2× is felkel éjszaka! 1× 11körül 1× pedig hajnali 5kor! Mitől van ez?

Figyelt kérdés
2hónapos kora óta este 7től reggel 8ig alszik! Az utóbbi 1-2 hétben kezdte ezt, hogy 11körül csak felriad, de rögtön magától visszaalszik, akkor be se kell menjek hozzá, de hajnalban teljesen felkel és eljátszik így magába, és kb. fél óra, óra után visszaalszik magától, csak közbe gügyörészik. Mitől lehet ez! Annyira nem fárasztó, mert elvan magával, csak ugye nem nagyon értem ezt az új helyzetet, hogy mitől lehet! Napközben is van, hogy mostanában változó a kedve!
2012. szept. 3. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A fogacskák miatt ébredhet éjszaka, nem fehéredik az ínye alul, esetleg felül? A kisfiamnak már ilyen korban lent kettő kint volt, éjjel felsírt többször is miattuk.
2012. szept. 3. 13:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Szoktam neki nézegetni, bár nem nagyon engedi, h bekukkantsak, szóval szinte semmit nem látok! Ha benyúlok, akkor pedig nem nagyon érzek semmi! Mivel első babám, így nem is nagyon tudom, mit kéne érezzek, mert ugye mondják, h meg van dagadva stb... de én így nem tudom megállapítani (lehet én vagyok a béna) :D Köszönöm a válaszodat! Általában mennyi idő míg kibújik az első fogacska? És ez a "nyűgi, éjszakai nyüszögés" csak rosszabb lesz?
2012. szept. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!