Normális, hogy ilyen sokat van fenn a 6 hetes babám?
Figyelt kérdés
Reggel 8 órától egész délelőtt fenn van.Általában dél körül alszik el,délután 3 körül már kel fel és nem alszik úgy 7 óráig.Egy órára elalszik,felkel és csak éjfél körül alszik el.
Nagyon sokat kell pukiznia,lehet,hogy ez bántja?Sokszor nyugodt és akkor sem képes aludni,cumival a szájában sem alszik el..
Mit tehetnék?
2013. márc. 19. 09:20
1/2 anonim válasza:
szerintem még nagyon pici, nem állt be nála a rendszer, nem hiszem, hogy tenned kellene valamit!
2/2 anonim válasza:
Az én babám is kb. ugyanigy alszik azzal a kivétellel, hogy ő este 8után alszik el és éjfél után kel enni.
Szerintem ebben nincs semmi fura. Ennyi az alvásigénye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!