Túl sokat eszik a babám?
Ne aggódj! Én is igény szerint szoptattam, hát az enyém sem olvasta a nagy könyvet, mert a három órás intervallumokat hírből sem ismerte, volt, hogy már fél óra múlva újra cicin volt. Havonta egy kilót hízott, de a gyerekorvos mondta, hogy teljesen jó, egyen igény szerint, majd később úgyis lelassul a hízás. Egyébként sosem volt dagi, bár elég nagy baba. Fél éves kora után kezdett lassulni, addig havonta mindig meghízta az 1 kilóját.
Sosem mértem mennyit eszik, csak hetente egyszer tettem mérlegre, akkor is csak azért, mert kaptunk egyet kölcsön.
Nyugodtan szopiztasd igény szerint. Ilyenkor amúgy is a cici nyugtatja meg őket a legjobban, szinte mindenre gyógyír.
Ne görcsölj rajta, csak örülj neki!
AZ én lányom első 4 hétben 1250g-t hízott, annyi anyatejet szívott magába.
Én nem tartottam a 3 órát, mert 2 óránként volt éhes, és nem hagytam volna 1 órán átüvölteni, az tuti.
Ez a 3 órát szigorúan betartani dolog szerintem elavult, és kegyetlen.
Hacsak a gyerek magától ezt nem így csinálja.
Adjál neki amennyi jól esik, anyatejtől nem híznak el kórosan.
Örülj hogy ennyi anyatejed van, és nem kell tápozni a csecsemőt!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!