Nutriton tejsűrítőt adjak a 2 hónapos babámnak? Elég sokat bukik, nehezen büfizik a babám.
A súlya rendesen gyarapszik, ezzel nincs gond, de szinte minden étkezés utána bukik.
Anyatejes babánál a tejsűrítőt hogyan kell adni?
Én 3 hónapos koráig vártam vele, nem akartam a sűrítőhöz "nyúlni". De sajnos az én babám nem fejlődött olyan tempóba ahogy kellett volna, keveset evett és abból is sokat bukott vissza...ezeken még talán túl is léptem volna, hiszen természetes egy fokig, hogy buknak a babák. De rendszeressé váltak nem csak a napközbeni, hanem az éjszakai fuldoklások is, és egyre jobban féltem, hogy félre fog menni egyszer jobban az a visszajövő tej.
Lényeg: kipróbáltuk a Nutritonnal az étkezést, és azóta gyarapszik látványosan a babám (most lesz 6 hónapos). Végre tudok vele babakocsival sétálni, nem bukja szét az egészet, nem fulldoklik!
Ki kellett tapasztalni, hogy milyen cumiból tudja jó tempóba szívni, de tudtam emelni az adagját és nem is jött vissza annyi! Nekünk szinte 180 fokot vett az életünk, mióta használjuk. Fele lefejt anyatej és fele tápszer amit eszik, de a dobozán rajta van, hogy ha ciciből issza az anyatejet, akkor hogyan kell adagolni a Nutritont.
Sem a székletét nem befolyásolta, sem a hasfájását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!