Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nutriton bukásra?

Nutriton bukásra?

Figyelt kérdés
3 hetes kisfiam bukására kaptunk nutritont. Hogy tudom ezt beadni számára, hogy ne fuldokoljon tőle (cicisek vagyunk).Első nekifutásra nem volt eredményes. Fuldokolt, s bukott is, szinte mindent. :(
2012. dec. 17. 19:19
 1/2 kíváncsicska ***** válasza:

Na ha valaki az én lányom nagyon sokat bukott.Naponta ha 3szor nem öltöztettem át akkor egyszer sem.a súlya ennek ellenére gyarapodott havi 1 kg-kat.Az orvos nem írt fel semmit.Annyit mondott, hogy ha a hozzátáplálással nem múlik el akkor majd megbeszéljük a teendőket.Ja és az enyém is csak anyatejes baba volt.Kellemetlen volt hogy annyit bukott és aggódtam is eleget, de örülök, hogy nem adtam neki semmit.A hozzátáplálás meghozta az eredményét.

Ha a babád súlya gyarapszik szerintem hagy.El fogja nőni :D

2012. dec. 17. 22:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 4-hónapig fejtem és az 1-es cumival itattam nutritonnal besűrítve az anyatejet ,hogy késöbb vissza tudjam szoktatni a cicire.Hozzátáplálással múlt el a bukás.Éjjel-nappal csak fejtem... :/ Hozzáteszem megérte mert nem apadt el a tejem és a bukás elmúltával tudott szopizni,nem lustult el a cumisüvegtől. Borzasztó ez a bukás dolog,azt hittem mindíg,hogy megfullad.Már szopás közben kihányta még a jövőhetet is... Amit még fontosnak tartok,az a cumisüveg megválasztása.Nekünk a Dr.Brown cumisüveg jött be.Próbáld ki.Lehet nem is kell a nutriton,csak a lefejt tejcsit ilyenből adod és nem bukik a babád.Sok sikert,türelmet és kitartást!!! ;)
2012. dec. 19. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!