Ti hogyan sűrítitek a babátok főzelékjét?
Rántás? Száraz rántás? Ha igen, kb mennyi lisztet tesztek egy adag főzihez?
Azért is érdekelne, mert én idáig krumplival sűrítettem...És egy kávéskanál olivaolajat tettem pluszban a főzihez.
Ja, és ha már itt vagyok...tojássárgája, sajt mehet már 8,5 hónapos babának a főzijébe?
Előre is köszönöm!:)
Tojás még inkább ne. A sajtot lassan elkezdheted, először csak picit nagyon.
A főzelékről nem tudok nyilatkozni, csak párolt zöldséget evett, husival, 1 éves kora után csináltam csak konkrétan főzit.
Énis tejszinnel .
Bár mikor kisebb volt ,akkor pl : krumpli almát megfoztem egy csopp vizbe, felontottem tejjel,tejporral kinek hogy tetszik,és lemixeltem. de gondolom ti már esztek darbossat rég :)
Most 1és fel éves a lányom ,és neki is rántást csinálok rá,mint magunknak.kb egyéves korátol.
a 9 ónaposomnak még rízzsel és krumplival sűrítem (dúsítom) a főzeléket. vagy kölest rakok bele, hogy változatosabb legyen
de ilyen idős babának inkább a habarást ajánlják és csak utána a rántást (feltéve, hogy minden összetevőt kóstolt már)
a tojássárgája és a sajt inkább 9 hónapos kor után mehet, de az már mindjárt itt van!
én kaptam táblázatot a gyerekdokinktól, hogy mikortól mit lehet, de a neten is van sok (de a felicitas 3/4 füzetben is van egy nagyon jó!)
Utolsó, annyira én sem értem. A főzelék elvileg az, ami rántva vagy habarva van...
Csak hülyén nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!