Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyire durva a...

Tényleg ennyire durva a koránszületés?

Figyelt kérdés
Ikrekkel 33. hétre szültem. Most 3 hónaposak. Még nem látszik semmi gond. Egyik újságban olvastam hozzászólásokat hogy mennyi bajuk van a koraszülöttekkel.Vak meg fogyatékos meg stb.
2013. márc. 18. 15:24
1 2
 11/12 Hanyatka ***** válasza:
33. hétre született kislányunk 1500 gr-al és 42 cm-el,most 10,5 hónapos 7,2kg, 68 cm,kisebb az átlagnál,de szépen fejlődik,vidám,egészséges baba.Forog,kúszik,ül,még nem áll fel.Most kezd tapsolni,integetni több-kevesebb sikerrel... :)!Remélem szépen-lassan behozzuk a lemaradást!Szép napot és jó egészséget!
2013. márc. 18. 16:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Nálunk nagyon gyorsan utolérték az átlagot. Csak reménykedek benne hogy nem jön elő semmilyen rejtett dolog. Nem tudtam hogy ennyire gáz tud lenni egy koraszületés. Azt hittem általános jelenség.
2013. márc. 18. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!