Bogarszemu kérdése:
Kisbabám (7 hetes) egyik szeme nagyon könnyezik, mi lehet a gond? Azt ajánlották, cseppentsek anyatejet a szemébe, de nekem ez így durva. Mit lehet tenni? Vajon huzatot kapott?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 16:17
1/13 anonim válasza:
micsoda? anyatejet? na ne...
lehet hogy huzatot, lehet hogy mást.( azért egy kis kamilla tea segíthet és vattapamaccsal kicsit áttörölni vele a szemét)
de azért mutasd meg a védőnőnek vagy a gyerekorvosnak !
nem csipás?
2/13 anonim válasza:
Szerintem cseppencs bele anyatejet. Az en lànyomnak is ez volt a szemèvel ès az anyatej megoldotta. Kamillàt semmikèppen ne cseppencs attòl rosszabb lesz.
3/13 anonim válasza:
rosszabb lesz?... úh ezt komolyan mondtad második??
a kamilla gyulladás csökkentő ha nem tudnád !
4/13 A kérdező kommentje:
De igen, nagyon. És megfigyeltem, hogy alvás közben kicsordul néha egy könnycsepp.. Vajon fájhat ez a dolog neki?
2012. szept. 25. 16:40
5/13 anonim válasza:
én külföldön élek, de eddig akármi problémánk volt, a védőnő mindig az anyatejet javasolta... folyik az orra, spricceljek bele anyatejet (????), szájpenész, spricceljek anyatejet...kiütések, anyatej... sokat sír a babám, anyatej... de mondom lehet h fáj a hasa.. nembaj, az anyatej megoldja...(????). Ennyi erővel ha lázas lesz, akkor az anyatejtől elmúlik???? Nem hiszem h mindent anyatejjel kellene megoldani, bár kipróbálhatod, én nem mondom h nem jó, de azért na...
6/13 anonim válasza:
persze próbáld ki az anyatejet nem is elleneztem !
de ha csipás lett akkor valami belemehetett, vagy az is lehet hogy tényleg huzatot kapott,
azért javasoltam a kamillát és nem azt írtam hogy cseppentsen a szemébe, hanem langyosan törölje át a szemét vele.
de holnap vidd el a dokihoz és mutasd meg az a legtisztább!
minden jót nektek !!
7/13 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok. Különben a kamillás dologgal nem ártasz és az tuti hogy nagyon megfogja nyugtatni. Szerintem sírna ha fájna neki, de nem tudom. Ha nem múlik kamillától, vagy anyatejtől (amit kirpóbálsz) akkor doki.
8/13 anonim válasza:
Kedves 3. ezt olvasd: "kamillával egy kicsit se mosogasd. két nagy probléma van vele, az egyik extrán szárít így azt a nedvességet is kiszárítja aminek lennie kell, így még nagyobb fertözésnek vana szem kitéve. a másik hogy az egyik legalergénebb növény iszonyat alergiás reakciót okozhat. kamilla sokmindenre jó de szemre kicsit sem. "
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Szia! Nekünk is pár hete huzatot kapott a szeme,váladékozott. És csináltam kamillás vizet és azzal töröltem meg neki 5-6-szor 2 nap alatt és el is múlt neki. Azóta semmi baj! Szóval nekünk bejött a kamilla!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!