Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát, 16 F vagyok és az gond durva ha a nálam érettebb nők 30-ig is bejönnek és simán összejönnék velük? Testi kapcsolatba is bent lennék, vagy csak perverz vagyok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 21:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha az érettebb nők jobban bejönnek. Persze csak egy bizonyos mértékig. Ha valaki 60-70 éves vénasszonyokra bukik, az már szerintem beteges. :)
2/8 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz,később még megváltozhat az ízlésed is,amúgy meg gondolom azért igzatnak jobban az érett nők,meg szexuálisan úgy gondolod,hogy többet nyúthatnak!N/30
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nincs vele gond. Ha vonzanak, akkor próbáld ki, tuti nem fogsz csalódni, én sem csalódtam anno.
4/8 A kérdező kommentje:
uhh kösz a válaszokat sokat segítettetek már ezzel is hogy tudom nem csak én vagyok így , miért szerintetek lenne nálam idősebb csaj aki összejönne velem ? netalántán itt az oldalon ?:P
2009. máj. 31. 21:47
6/8 anonim válasza:
Sok nő szereti a fiatalabb pasikat, úgyhogy simán össze tudsz szedni valakit. Ha itt ezen az oldalon nem is, nézz szét a társkeresőkön. Mind1 milyen korhatárt írt ki, hogy kit keres, ha tetszik írj neki, aztán lehet összejön. Nekem is több sikerült már így, vagy akár utcán, kávézóban, akárhol. Szemezés, odamész, aztán kész.
7/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm anyja 40 éves, és 26 éves fiúval jár.
Mi a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!