Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van vki akinek újszülött...

Van vki akinek újszülött babája nem hajlandó a kiságyban aludni?

Figyelt kérdés
Ma 8 napos a Drágánk és gyakorlatilag mindenhol alszik a kiságyon kívül! Már leszedtük a baldachint, a képet a falról, de nem segít. Hogyan lehetne megszerettetni vele?
2009. szept. 16. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Türelemmel.Ha nem veszed ki,amikor álmos,megfogja szokni.Lehet,hogy a matrac nem jó neki,vagy csak dajkálásra vár.
2009. szept. 16. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Kókuszmatraca van, nem süppedős. Én is a dajkálásra tippelek, bár ha máshol van elaltatja magát - jó esetben.

Köszi a válaszodat! Más vki?

2009. szept. 16. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az újszülöttek-pici csecsemők nem szeretik a tágas tereket,mint ami a kiságyban van körülötte.Próbáld meg "kuckósítani",mi mózesbe tettük,abban szívesen aludt.Altatásnál sokszor használ,ha szorosan betekered vmibe,pl takaróba,az egyik lányom ilyenkor pillanatok alatt elaludt.
2009. szept. 16. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 4 hetes,de az ágyát ő sem szereti! Ha a mi nagyágyunkon van,simán elalszik,pedig nincs kuckósítv.Arra gondolok,hogy lehet azért,mert puha ágytakarón le van terítve neki egy babatakaró és azon alszik,lehet kemény és "hideg"neki a kókusz matrac. Lehet berakom neki a kiságyba a takarót alá,hátha oda szoktatom :)
2009. szept. 16. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekem már 12 hetes a kislányom,de ő se volt hajlandó kiságyban aludni,igy még a mai napig mellettem alszik a nagyágyban,de ő mózeskosárban van. ott hajlandő elaludni,meg érzi a közelségemet is,meg az a veszély sincs meg h ráfeküdnék vagy lelökném. Persze az ágy azon az oldalán van,ahol van magas része,oldala.
2009. szept. 16. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg átraki máshová a kiságyat, lehet, hogy földsugárzásilag rossz helyen van.
2009. szept. 16. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam kb 3 hósan aludt a kiságyban először,minden más hely jó volt neki(nagy ágy,babakocsi...).Addig se este se nappal,a szoba egyik oldala sem volt jó neki a kiságyban.Most 20 hós.Nappal alszik a helyén,de este 10ből 7szer velünk,mert szinte csak ilyenkor van az apjával.Én szeretek velük együtt aludni.Olyan aranyosak mikor reggel egymás mellé fészkelnek:)
2009. szept. 16. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Kislányom 2 hónapos koráig aludt éjjel-nappal a kiságyában nem volt egyátalán kiszoktatva a nagyágyra! 1napról a másikra üvöltött a kiságyába,alva betettem a kiságyába rá 10-15 perc múlva sírt! Kivoltam! Minden éjjel mikor velem aludt lelkifurdalással töltött el hogy kiszokott hogy szoktatom majd vissza stb. Aztán próbálgattam visszatenni időnként és 1 évessen sikerült visszaszoktatni!!!! Most 1,5éves kapott leesésgátlós kiságyat és imádja! Szóval a tanulság ne légy olyan idegbeteg mint én! Ha mégis kiszokna hozzád,sikerül visszaszoktatni a kiságyába a külön szobájába!!!
2009. szept. 16. 12:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat, éppen most is küzdünk már 1 órája a kisággyal... Pedig álmos, hagytam sírni is, de vhogy nem megy neki az ottalvás. Bezzeg a mérlegen elvan! :)

Na megyek is, mert eléggé bömböl, a szívem pedig megszakad!!!

2009. szept. 16. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!