Ti mit tennétek a helyemben?
Tenyleg nem normalis, de sajnos mindenki ugy neveli a gyereket ahogy akarja. Ne szolj bele, te figyelj a sajatodra. Az o dolga.
Nekem is kis sullyal szuletett es eszembe se jutott volna ilyet tenni :(.
Szerintem nem feltétlenül a böfivel van a baj, van gyerek, aki nem böfizik.
Nagyobb problémának látom, hogy a kis súly ellenére nem ébreszti.
Illetve szerintem ezek a dolgok(nem ébred éjjel, nem érdekli ha sír...) mind tünetek. Ha jóban vagytok, próbálj vele beszélgetni, ez az "érdektelenség" kezdődő vagy már kialakult depresszióra is utalhat. És arra jó odafigyelni. Persze, lehet, hogy erről szó sincs, és abszolút tudatosan kondicionálja a babát(más tészta, hogy ettől nem lesz jobb a helyzet, de ez az, amibe beleszólni nem kell), de ha depresszió van kibontakozóban, vagy már kialakult, akkor segítségre szorul.
ez elég nagy baj, én márpedig szólnék.
az én babám 2650 grammal született, és vért izzadtam, mire megtanult szopizni, 5 ember ébresztgette egyszerre, mert állandóan elaludt evés közben.
fura, hogy átalussza az éjszakát, és nappal is sokat alszik.
nálunk is nehezen büfizik a baba. oldalra szoktuk tenni, vagy hasra, de azt mostanában nem szereti.
nálunk egyébként gond volt, hogy besárgult a baba a kórházban, és nehezen indult meg a súlya, nagyon féltünk, állandóan mértük.
a büfin szerintem ne rugózz annyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!