Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok? Péntektől akciós...

Láttátok? Péntektől akciós lesz a Tescos színes pelus!

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 15:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, az utolsó vagy nem olvasta végig a válaszokat, vagy csak még egy lapát kakit akar rádobni a talicskára - érzésem szerint az "éjféli" válaszoló is az ilyeneken húzza/húzta fel magát.

NEM azért járok a tescoba (meg a madarasba, meg a lidl-be, meg az összes többibe), mert olyan nagyon szarul állok anyagilag, hogy csak erre fussa. Nem vagyok milliomos, de be tudom osztani a gyed-em. Azért járok, mert mindenhol megtaláltam azt a terméket, ami elsősorban nagyon jó és másodsorban nagyon jó az ára! Aki ezt nem képes felfogni, az legyen kedves, ne hergelje a kedélyeket.

Köszönjük az információt!

2009. szept. 17. 07:05
 32/38 anonim ***** válasza:

előz

Nekem csak a tescoval van bajom, ha tudnád mik folynak ott, te sem járnál oda.

Amúgy madarasba, pennybe...és társaiba én is járok, csak tescoba nem.

Párom minden nap megy oda munka miatt (nem ott dolgozik szerencsére) és olyanokat mesél.

2009. szept. 17. 07:37
 33/38 anonim ***** válasza:

Hidd el, a madarasban (és a többiben) sem folynak másképp a dolgok. A testvéremnek volt szerencséje pár hónapot ott dolgozni... A pluszról, sparról is tudnék mesélni.

Ezzel az erővel sehol ne vásárolj, mert mindegyikről hallani első-másod-sokadkézből dolgokat. Sajnos nem elég erős a fogyasztóvédelmünk ahhoz, hogy ez ne így legyen.

2009. szept. 17. 10:54
 34/38 anonim ***** válasza:

És csak terjeszkednek.

Basszus voltunk nyáron Görögrszágabn, talán ha láttam egy-két Lidl-t.

De a hugom sokat jér Olaszországba ba és ott sincs tesco és egy csomó minden.

Csak nálunk van ennyi.

utolsó előtti

2009. szept. 17. 11:01
 35/38 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam Tescoban, és nem igen értem, h miért ócsároljátok, a többi, de ne is menjünk messzire egy Coop is pont ugyanolyan. Ott is dolgoztam...

Egyébként meg nem erről szólt a kérdés, a Tescos pelus jó, akinek jó, akinek meg nem annak meg nem, de most épp az akciós...

2009. szept. 17. 13:29
 36/38 anonim válasza:
44%
Nem láttam! Egyébként jó hogy te válaszolod meg elsőnek a saját kérdésedet! LOL
2010. ápr. 8. 14:00
 37/38 anonim ***** válasza:
44%
OVKO-s bébiétel, na ennyit tud a tesco.
2010. ápr. 8. 19:25
 38/38 anonim ***** válasza:
Attól még a pelenkája jó, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2010. ápr. 8. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!