Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok? Péntektől akciós...

Láttátok? Péntektől akciós lesz a Tescos színes pelus!

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 15:57
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Az lenne a legjobb, ha lenne belőle 2 db-os kiszerelés

(mint a Rossmannban a babydeamből), hogy kipróbálhassuk, és ne kelljen ezért egy csomaggal megvenni.

Ezért vártam, hogy akciós legyen, mert 1800 ft-ot nem sajnálok adni érte, legfeljebb nappalra elhasználjuk. Egyébként Huggies és Babydream párti vagyok.

2009. szept. 15. 16:30
 12/38 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem is rémes. Olyan kb, mintha a magát a tescos reklámszatyrot tekerném a baba fenekére. Nejlon szar az egész. Én végül arra használtam el, hogy virágmagokat csíráztassak benne, na arra kitűnő volt...:-D
2009. szept. 15. 16:48
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

A gazdaságos tényleg kaki, de a színes szerintem a legjobb pelus, legalábbis a 3-as nagyon jó volt.

Köszi az infot!

2009. szept. 15. 16:53
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
Köszi rendes vagy, hogy szólsz. De úgy látom vannak itt sznob anyukák akik leminősítik mielőtt még próbálnák, vagy elolvasnák, hosy a Liláról van szó. Sajnálom, hogy vannak olyanok akik azért néznek le más anyukákat mert nincs pénzük drágábbra vagy mert pontosan ezt szereti. Szerintem nagyon jó pelenka, bár meg tudnám venni a drágábbat mégis ezt használom Én is., Mert tényleg jó!
2009. szept. 15. 17:23
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,miért szidjátok ennyire, és miért lettem lehordva.

Én igenis szeretem,nekünk bevált, és nem használok másikat.Nem azért mert nincs pénz drágábbra,hanem mert minek vegyek drágát ha ez is jó:)

2009. szept. 15. 19:13
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

Húú,de fusztráltak vagytok!(utolsó 2 hsz-es)!!!

Senki nem néz le titeket mert Tescos pelust használtok.Nektek bejött.

Nekünk viszont nem jött be,és találtunk helyette sokkal jobbat.

ENNYI!!!

Nem kell itt a feszkót csinálni!

2009. szept. 15. 19:17
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Köszi az infót! A szines tényleg jó, de a kék-fehér az nem!
2009. szept. 15. 19:52
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy eloszlassam a sznob anyukák tévedését, ez a pelus tökre olyan, mint a Libero, még tapintásra is:

[link]

Ez pedig a nejlonos, amit bűn gyerekre adni: [link]

Az első az akciós most, és az tényleg jó pelenka.

2009. szept. 15. 20:14
 19/38 anonim ***** válasza:
47%
Én a csíráztatós vagyok és igen, az utbbira gondoltam. Az a lila, nem???
2009. szept. 15. 20:35
 20/38 A kérdező kommentje:

Lányok!

Én csak jót akartam! Szerintem félre értés történt. A színest (ami most lesz akciós) dicsérik, de a Tesco value (kék-fehér zacsist) mindenki szidja!

2009. szept. 15. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!