Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok? Péntektől akciós...

Láttátok? Péntektől akciós lesz a Tescos színes pelus!

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 15:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
51%

mondjuk az olyan anyukák akik még a színekkel sincsenek tisztában nem tudom , hoyg egyátalán a boltban hogy tudják kiválasztani a pelenkát, olvasni tudnak???

A lila az a lila és tényleg jó, én mindent kipróbáltam és ez jött be, és lehet van pénzem akár a legdrágábbra de azért nem fogom megvenni csak hogy a ti szemetekben húha legyek, szánalmas....

Az infóért meg nagyon köszi!

2009. szept. 16. 00:07
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

20.35-ösnek, az utóbbi nem a lila:)

Az utóbbi a tesco gazdaságos, most value néven megy, a másik márkája tesco színes, és az a lila:)

Tescoztam egy darabig, szóval én megértem, ha valaki keveri a márkáikat, ennél sokkal rosszabbakat is kérdeztek anno:)

A lila (az első link), az jó pelus, aki még nem próbálta, annak nagyon ajánlom, ugyanis ezek a tesco termékek márkásak, a pelust pont nem tudom, h melyik cég gyártja, de pl a tésztáit a gyermelyi, stb, csak a csomagoláson spórolnak.

2009. szept. 16. 08:32
 23/38 anonim ***** válasza:
47%
00:07-es mit pattogsz az éjszaka közepén. Relax! Olyan pelenkát veszel, amilyet akarsz, a kutya nem foglalkozik vele, nemhogy lenézzen emiatt. Talán neked sem kéne ócsárolni másokat, mert nincsenek tisztában a Tesco termékekkel. Biztosan én is találnék olyan terméket, amivel te nem vagy 100%is tisztában, milyen fajtái vannak, mégsem neveznélek analfabétának....
2009. szept. 16. 09:11
 24/38 anonim ***** válasza:
35%

műltkor a párom hozott egy karton tv tégladobozostejet , 12 dobozból 4 romlott volt.

És ez csak a tej.

Na ez gáz.

Meg amikor azt mondja a raktáros a fagyira, ami olvad a napon, hogy majd visszafagy.

2009. szept. 16. 10:43
 25/38 anonim ***** válasza:
25%

Látom (pontozásból is) h mennyire elveteműltek vagytok:))

Az éjféli válaszolónak meg kéne vmi nyugtatót iratni!

Nem hiszem h más anyuka ócsárolásával kéne a feszültséged levezetni.Ha ilyenkor már aludnál(0.07) akkor talán több energiád maradna és tudnál normálisan válaszolni.

Az h valakinek SZ@R a TESCOS pelenka-NEKEM IS AZ- az még nem jelenti azt h a másikat lenézi stb...

Szerintem ti -akik ilyeneket írtatok- kicsit kisebbrendűségben szenvedtek.

Ja, és az h mást le analfabétázz ahhoz meg végképp nincs jogod.

Attól h más pelenkát használunk még nem biztos h sznobok vagyunk!

És ha azok lennénk,SE lenne közöd!

RELAX:))))))))

2009. szept. 16. 11:19
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Köszi hogy szóltál, nagyon aranyos vagy! Mi nagyon szeretjük, eddig semmi gondom nem volt ezzel a fajta pelussal.
2009. szept. 16. 11:55
 27/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó pelus nyugodtan próbáld ki kedves kérdező!!!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 16. 13:20
 28/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 16. 13:56
 29/38 anonim ***** válasza:
Mi imádjuk, egy pelus sem ér a nyomába! (Huggies, Pampers, Libero, Bambino, Happy)
2009. szept. 16. 17:29
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Elég szomorú, hogy ma Mo-on ennyien járnak a tescoba vásárolni, azok meg el tudják adni azt a sok szemetet.

És csak nyílnak sorban :-(((

2009. szept. 16. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!