Akik szoptatnak kérdezhetnék valamit?
Figyelt kérdés
4 hetes babámat sokáig szeretném szoptatni, de nem vagyok egy tejcsárda, igény szerint szoptatok, és nem akarok úgy járni mint a nagylányomnál hogy elapadt 3 hónapos korára
Ti mit esztek isztok vagy használtok valamilyen homeos terméket hogy nehogy elapadjon?
tudom a legjobb tejserkentő maga a baba de szeretnék ezen felül bebiztosítani magamat,
Naponta hányszor étkeztek?
Mennyire kiadósan vagy egészségesen?
hány óránként szoptattok?
2013. márc. 12. 14:28
11/12 anonim válasza:
1 éves a kisfiam és még szopik. nekem volt bőven ugyan tejem az elejétöl de én ittam alkohol mentes sört minden nap és ugy vettem észre , hogy ha ittam még több lett. És bőségesen ettem is. És szénsavmentes vizet ittam rengeteget!
12/12 frászkarikaborsó válasza:
4 hónapos baba mellett még bőven van tejem, én az ivásra és alvásra figyelek oda, és igény szerint szoptatok, ami nappal 2-3 órákat jelent, az éjjelt van hogy átalussza, de van hogy egyszer felkel enni. Szerintem a növekedési ugrásokra figyelj oda majd, ilyenkor hirtelen kevésnek tűnhet a tejed, de normális hogy sokat akar enni a baba egyik percről a másikra, és ha nem kezdesz el tápszerezni és sokat szoptatsz, akkor pár napig tart csak. 6 hetesen és 3 hósan is szokott ilyen ugrás lenni. Lehet hogy a lányodnál is csak ez volt, és azért apadt el mert 3 hósan megijedtél az ugrástól és elkezdtél tápszert adni, az meg már egyenes út a lejtőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!