Akik bimbovedovel szoptatnak azoktol kernenk tanacsot? az en babam nem akar azzal szopizni pedig a bimbom mar veresen sebes es borzalmasan faj
Ne add fel, próbáld minden alkalommal.
Tudják ők, csak nem akarják használni, én a lányomnál már csak akkor kezdtem el használni, amikor már véres volt, és nagyon fájt, a fiamnál 1 naposan, a kórházban, amikor láttam, hogy baj lesz. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy egy újszülött is tud azzal, csak akarni kell.
Én úgy tudom, ha sebes, akkor ha ráhúzol egy bimbóvédőt, attól még ugyanúgy fáj, amíg a seb nem gyógyul be.
Ráadásul a babád elutasítja.
Nem tudom mennyi idős a pici, de jó esélyt érzek arra, hogy nem helyes technikával szopizott/zik.
Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót a www.lll.hu oldalról, és kérj segítséget. Biztosan megmondják, hogyan gyógyul a leggyorsabban, és mit tegyél, hogy ezután ne ismétlődjön.
Minden jót!
aventes van a mini, a meret jo nincsen vele gond amugy majdnem 3 hetes a kisaszony es,csak siman bimbovedo nelkul tud jollakni a cicimbol, bimbovedovel rangassa sir
amugy kenem is a bimbomat,direkt ilyenre valo kremmel is.
Én is bimbóvédővel szoptatok.Másfél hetes a babám.Már a kórházban kezdett kisebesedni a mellem.Ezért megpróbáltam azzal.Nos nekünk a MAM-os bimbóvédő nagyon bejött!Pici a szopirésze, vékony és rásímul a mellre!Próbáld ki nem olyan drága!Az aventes több ismerőstöl hallottam, hogy hatalmas.Nem tudja a baba bekapni..ja én garmastan kenőcsöt használok.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!