Apuka ha megnyikkant a Picike egyből felvette es dajkálgatta. Most már csak ketten vagyunk itthon, a Papa dolgozik. A gyerekecske meg egyfolytában sír és csak akkor nyugszik meg, ha kiveszem, m ehhez van szokva. Hogy lehet ezt megváltoztatni?
Figyelt kérdés
A kórház utáni két hetet együtt töltöttük édes hármas.
Hogyan lehetne erről leszoktatni? ( Igen, nem kellett volna hagyni,h ez legyen, de már megtörtént...:( )
2008. jún. 9. 10:17
11/14 anonim válasza:
Szia!Én a lányomat anno nem vettem föl, azt mondták ha fölveszem és abbahagyja az, hiszti.De soha nem sírt órákat, nem mondom hogy soha nem babusgatta, de nem ugrottam az első hangra, semmi baja nem lett, és ugyanúgy kötődik hozzám mint afiam, aki többször lett fölvéve, mert már más szemmel láttam a világot.
12/14 anonim válasza:
Ez hülyeség, ha felveszedés már nem sír az hiszti. Lehet anyahiánya, vagy szeretet hiánya van. Érintésre vágyik, hisz 9 hónapig bennetek élt. Úr Isten...!
13/14 anonim válasza:
Teljesen egyet értek! Egy ilyen pici még nem hisztizik, majd fog pár hónap múlva, de most még nem. Néhány anyukát annyira nem értek...
14/14 anonim válasza:
De azért ne úristenezzünk már, ha szabad kérnem, foglalkozzon mindenki a saját gyerekének a nevelésével, és ne ítélkezzen itt mások fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!