Én értem a problémádat, nekem is eszembe jutott, ezért fogtam 3 kiló lisztet és betettem az ágyba, majd bekapcsoltam a légzésfigyelőt. Megnyugtatlak, jelzett.
Csinálhatod azt is, hogy bekapcsolod a babád alatt, majd őt kiveszed és gyorsan beteszel a helyére súlyt. Ez már tuti módszer.
Hülyeséget írsz.
Te irtad hogy nem mérleg...tehát nem a súlyt érzékeli hanem a mozgást. Ha kiveszed a gyereket akkor nem azt érzékeli h megszűnik a súly hanem azt hogy megszűnik a mozgás!! Tényleg nem érted??
Mi megkérdeztük a kórházba a dokit,hogy hogy lehet tesztelni!
Mondta,hogy ha a férjem a tenyerével ránehezedik, de nem mozgatja, akkor valószínűleg fog jelezni, viszont,ha nagyon icipi mozdulattal fel le "nyomogatja" a szivacsot, akkor nem fog. Így is volt!
Egyébként nekünk egyszer jelzett be, mert a gyerek teljesen az ágy végében volt, összekucorodva, ahol már nem érzékelte!
Én most teszteltem a sajátunkat, az egyik gyártó ügyfélszolgálatlán elmondottak alapján!
Nekünk két lapos van, külön külön összedugtam a készülékkel, és a kezemmel "lélgeztem", majd kivártam, hogy jelezzen. Ezt külön külön megtettem, majd visszaraktam az ágyba, rá a matrac, és többiek által említett hozzáérintősen is kipróbáltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!