Béreltetek légzésfigyelőt, vagy csecsemőmérleget? Mik a tgapasztalatok?
linkeld be.
Mi mind2tőt vettük, de a mérleggel ugyanugy jöttünk ki mintha kölcsönöztük volna.
Légzésfigyelőt 15ért már lehet venni. Ha ugy nézd akkor ha 6hós koráig kölcsönzöl akkor ugyanott vagy.
Mérleg 15ért van kb. Sztem azt is megéri inkább venni.
Mérleget nem vettünk, csak béreltünk. 1500 Ft volt egy hónapra a közeli patikában. Nekünk 2 hónapig kellett csak, onnantól tisztán tápszeres volt, nem kellett mérlegelni. A védőnő meg jött rendszeresen mérni.
Légzésfigyelőt viszont vettünk, 2 az egyben, bébiőr is. A bébiőr részt még most is használom, pedig már 2 éves. Így ez megérte.
Legzesfigyelot nem berelnek ennyiert a helyedben, hiszen azt feleves koraig biztosan hasznalni fogod, ha nem tovabb.
Merlegert meg igazabol egy forintot sem adnek ki. En legalabbis nem hasznaltam egyik babamnal sem. Es ha szoptatni szeretned a babadat, raadasul igeny szerint, akkor Neked sem tanacsolom a mericskelest, tok felesleges! :)
mérleget nem érdemes venni
az elején van értelme, amíg beindul a tejcsi
én 2 hónapra béreltem 4000ért, de csak akkor rendeltem meg meg mikor láttuk, hogy nehezebben indul be a tej és a babám nem hízott rendesen
így láttuk, hogy mennyit szopizik és mennyivel kell kiegészíteni
másfél hónapig használtuk
de a 2. hét elején már növekedésnek indult és a tejcsi is beindult
légzésfigyelőt vettünk, annak csak van egy élettartama, meg árban is jobban jön ki
13 hónapos a babám, de még alatta van, persze lassan már kiveszem
kérdezd meg, hogy mérleget tudsz e már telefonálás után másnap kapni
nekem még aznap megvolt mikor kértük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!