Aki légzésfigyelő "függő" volt, meddig használta azt?
Figyelt kérdés
férjem szerint 18 éves koráig fogom :-)
most 13 hónapos, gondoltam megvárom a hivatalos tavaszt
2013. febr. 27. 19:32
1/11 anonim válasza:
én másfél éves koráig használtam, akkor is csak azért hagytam abba mert átköltözött mellém egy betegség idejére és ittmaradt :)
2/11 anonim válasza:
7 hónapos a lányom. Amint menni fog, kap egy gyerekágyat. Amíg a kiságyban alszik, tuti használjuk.
3/11 anonim válasza:
Szia! A fiam 1,5 éves volt, amikor először 1 hétre elutaztunk, akkor utazóágyban aludt, és ott nem tudtuk nyilván használni a légzésfigyelőt. Utána már otthon sem használtuk. Üdv.
4/11 anonim válasza:
13 hónapos koráig használtuk. Utána elkezdte zavarni a pittyegés, engem meg az zavart, hogy nem hallom, hogy pittyeg, így elraktam.
5/11 A kérdező kommentje:
akkor lehet nyárig hagyom :-))
2013. febr. 27. 20:45
6/11 anonim válasza:
Én még használom!:) 11 hónapos lesz! De az tuti nagyon nehezen fogom elhagyni! Mi utazóágyban is használjuk!
7/11 anonim válasza:
Na, akkor én vagyok a "mega függő". 2 évesen vettem ki az ágyából.
8/11 anonim válasza:
Én az 1 éves szülinapjáig szerettem volna, de előtte 1 nappal becsipogott, ráfeküdt a takaróra, és így valószínűleg nem érzékelt, csak egyet csipogott. De ez meggyőzött arról, hogy senkit nem zavar, ha pár hónapig még alatta van :) Szerintem majd nyáron, ha sokat utazunk elmarad, de addig használom :) (utazóágyban is lehet használni)
9/11 anonim válasza:
Én is azt hittem hogy röviddel érettségi előtt kiveszem alóla :) Mi utazó ágyban is használtuk,viszont hazaérve valahogy nem tettük vissza 16 hónapos volt.Aztán ágynemű cserélnél csak vissza tettem de nem kapcsolom be,csak ha szörcsög vagy oltást kap (akkor feltétlen) szerintem ilyen vész jelleggel még marad amíg bölcsis nem lesz ,elfér ...
10/11 anonim válasza:
mindkét gyereknél 6 hós koráig. Egyszer arra keltem hogy riaszt (soha nem riasztott még) halálra rémültem, rohanok át, erre ott vigyorog a kezében a kihúzott zsinórral....na akkor vettem ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!