Ti elítélitek az ilyen anyát? Közbe szóljak?
Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál! Ahhoz se lenne közöd, ha nemcsak chatelne, hanem találkozgatna is bárkivel. Nyilván beszélhetsz a fejével, HA KIKÉRI konkrétan a TE tanácsodat, h mit tennél a helyében. De szart kavarni na azt nem.. ez az Ő dolga és a férjéé.
Beszélek úgy, hogy voltam már pontosan ilyen szituban, ahol a barátnőm ugyanezt csinálta 2 gyerek mellett, de abszolút nem éreztem magam felhatalmazva arra, h erről beszámoljak a férjének! Főleg úgy, h neki ez csak ilyen unaloműző volt, mivel ismertem már ennyire őt! Azóta is, teljesen boldog és kiegyensúlyozott házasságban élnek, soha nem csalná meg a férjét, sőt ez a chatelős korszak is elmúlt azóta!
Szerintem azt csinál amit akar. Az Ő élete. Ha válás attól még a Te életed megy tovább, nem változik semmiben.
De szerintem ne szólj bele. Egyrészt mert nem tudhatod miért csinálja, másrészt meg ahogy mondtam ez nem a Te életed.
De Te is eléggé unatkozhatsz ha mások családi életével foglalkozol, és még írsz is ide....
Nem tudhatod milyen az életük!
Kifelé lehet mást mutat az ember!
Mindenki azt csinál amit akar!
Ha chatel, had chateljen! Az ő dolga!
Lehet neki sem tetszik ez az benned, senki sem tökéletes!
Biztos hogy nem szólnék bele!!!
Ha jóban vagy vele, akkor gondolom beszélgettetek is arról, hogy mi a szándéka a virtuális ismerkedéssel.
Szerintem sem nyerő dolog a férj mellett akár ilyen módon is ismerkedni, de erről maximum a csajjal tudsz elbeszélgetni. A férjének ne szólj, ahhoz tényleg nincs közöd, de a csajt esetleg megpróbálhatnád jobb belátásra téríteni.
Hogy nálatok chateljen? Én azt a helyedben nem engedném...
Ez kamu kérdés!
22 éves a lány, 7 éve van a férjével, de a 12 éves kori szerelmé akarja megkeresni...
Több,mint 10 éve? Vagyis a 10-11 éves "szerelmét" akarja megkeresni?
Nem vagyok sokkal öregebb a szomszédodnál, de amit 10-11 éves koromban éreztem egy srác után, az minden csak nem szerelem. A jelenlegi kapcsolatomra meg pláne nincs semmi hatással. Rá akar keresni? És? Még mindig az ő dolga/dolguk.
Lefogadom, hogy van egy harmadik szomszédotok, akinek lehet, hogy valami a te életedből nem tetszik, vagy ő nem ért egyet a te nevelési elveiddel. Mit szólnál hozzá, ha ő is belekotyogna a te életedbe? Gondolom jönnél ide kérdést feltenni, hogy mégis mi közé a szomszédnak ahhoz, hogy mikor mit csinálok a saját lakásomban a saját gyerekemmel, a saját kutyámmal, a saját férjemmel? A válaszok zöme arról szólna, hogy milyen undok szomszédod van, semmi köze hozzátok, és hogy figyelemre se méltasd....
Javaslom, te se üsd bele az orrod olyanba, ami nem a te dolgod! Még ha nem is értessz vele egyet!
Ha meg nem akarod beengedni magadhoz, akkor mond meg neki, hogy nem szeretnél ehhez asszisztálni, és keressen más módot arra hogy megtalálja az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!