Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elítélitek az ilyen anyát?...

Ti elítélitek az ilyen anyát? Közbe szóljak?

Figyelt kérdés
A szomszédunk egy anyuka, neki is, nekem is 7 hós a babánk. Mindketten házasok vagyunk. Jóba vagyok az anyukával, ás tudom, hogy a férjével jól megvannak. Az anya igencsak fiatal, 22 éves, még egyetemre jár, és a férje az első igazi pasija, előtte voltak barátai, de az igazi első, az a férje. Mostanában chat-en beszélget fiúkkal. Persze nem mondja el, hogy házas, meg babája van. Nem találkozik velük, meg képet sem tesz fel, csak ismerkedik. Ez bűn? Nem hiszem, hogy ha jó a házassága, és boldog, erre szükség volna. Nekem olyan, mintha ez egy másik élete lenne, itt élné ki, hogy fiatal, hogy ő is bulizhatna, pasizhatna. 7 éve vannak együtt a férjével. Szerintetek ebből nem lesz baj?
2013. márc. 7. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál! Ahhoz se lenne közöd, ha nemcsak chatelne, hanem találkozgatna is bárkivel. Nyilván beszélhetsz a fejével, HA KIKÉRI konkrétan a TE tanácsodat, h mit tennél a helyében. De szart kavarni na azt nem.. ez az Ő dolga és a férjéé.

Beszélek úgy, hogy voltam már pontosan ilyen szituban, ahol a barátnőm ugyanezt csinálta 2 gyerek mellett, de abszolút nem éreztem magam felhatalmazva arra, h erről beszámoljak a férjének! Főleg úgy, h neki ez csak ilyen unaloműző volt, mivel ismertem már ennyire őt! Azóta is, teljesen boldog és kiegyensúlyozott házasságban élnek, soha nem csalná meg a férjét, sőt ez a chatelős korszak is elmúlt azóta!

2013. márc. 7. 13:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok, meg persze ha ír még valaki. Pont ma kért meg, hogy én is regisztráljak, mert este otthon a férje, nem tud chatelni, de meg akarja keresni a volt pasiját... Mert, hogy régen sokat volt chaten, hátha fent lesz és így titokban de jó lenne vele beszélni... Hát, ez azért nem normális, főleg, hogy több, mint 10 éve volt a pasija... Mivel neki, mármint a szóban forgó hölgynek nincs facebookja, engem kért meg, hogy átjönne, megnézné azt a fiút, ha már úgyis erre jár...
2013. márc. 7. 13:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a bolhából elefántot esete. Te meg még kombinálsz is hozzá. Én is szoktam telefonon beszélni az ex-szemmel. A párom is tudja, de mivel megbízik bennem, nincs gond. Most, hogy beszél vele, meg érdeklődik utána....ki nem sz@rja le! Az ő dolga,te meg a sajátoddal törődj!
2013. márc. 7. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt csinál amit akar. Az Ő élete. Ha válás attól még a Te életed megy tovább, nem változik semmiben.

De szerintem ne szólj bele. Egyrészt mert nem tudhatod miért csinálja, másrészt meg ahogy mondtam ez nem a Te életed.

De Te is eléggé unatkozhatsz ha mások családi életével foglalkozol, és még írsz is ide....

2013. márc. 7. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod milyen az életük!

Kifelé lehet mást mutat az ember!

Mindenki azt csinál amit akar!

Ha chatel, had chateljen! Az ő dolga!

Lehet neki sem tetszik ez az benned, senki sem tökéletes!

Biztos hogy nem szólnék bele!!!

2013. márc. 7. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi probléma nincs még azzal sem lenne ha élőben flörtölgetne buliban,itt persze testi érintkezés nélküli flörtre gondolok,táncolnak,beszélgetnek,ismerkednek.23 éves vagyok,szeretem a férjem és nálunk az olyan,hogy ismerkedek,meg másokkal beszélgetek,táncolok,főleg ha a fiú-lány barátaimról van szó egyátalán nem probléma.
2013. márc. 7. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha jóban vagy vele, akkor gondolom beszélgettetek is arról, hogy mi a szándéka a virtuális ismerkedéssel.

Szerintem sem nyerő dolog a férj mellett akár ilyen módon is ismerkedni, de erről maximum a csajjal tudsz elbeszélgetni. A férjének ne szólj, ahhoz tényleg nincs közöd, de a csajt esetleg megpróbálhatnád jobb belátásra téríteni.

Hogy nálatok chateljen? Én azt a helyedben nem engedném...

2013. márc. 7. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez kamu kérdés!

22 éves a lány, 7 éve van a férjével, de a 12 éves kori szerelmé akarja megkeresni...

2013. márc. 7. 14:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Több,mint 10 éve? Vagyis a 10-11 éves "szerelmét" akarja megkeresni?

Nem vagyok sokkal öregebb a szomszédodnál, de amit 10-11 éves koromban éreztem egy srác után, az minden csak nem szerelem. A jelenlegi kapcsolatomra meg pláne nincs semmi hatással. Rá akar keresni? És? Még mindig az ő dolga/dolguk.

Lefogadom, hogy van egy harmadik szomszédotok, akinek lehet, hogy valami a te életedből nem tetszik, vagy ő nem ért egyet a te nevelési elveiddel. Mit szólnál hozzá, ha ő is belekotyogna a te életedbe? Gondolom jönnél ide kérdést feltenni, hogy mégis mi közé a szomszédnak ahhoz, hogy mikor mit csinálok a saját lakásomban a saját gyerekemmel, a saját kutyámmal, a saját férjemmel? A válaszok zöme arról szólna, hogy milyen undok szomszédod van, semmi köze hozzátok, és hogy figyelemre se méltasd....

Javaslom, te se üsd bele az orrod olyanba, ami nem a te dolgod! Még ha nem is értessz vele egyet!

Ha meg nem akarod beengedni magadhoz, akkor mond meg neki, hogy nem szeretnél ehhez asszisztálni, és keressen más módot arra hogy megtalálja az illetőt.

2013. márc. 7. 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Imádom ezt az álszent világot... :) Néha-néha nekem is eszembe jutott egy nagyon régi nagy-nagy szerelmem, aztán meg bűntudatom volt, hogy gyerekeim vannak, férjem már sok-sok éve, szeretjük egymást, stb... Egy elég szűk, bezárt világban éltem eddig, mostanában nyitottam az emberek felé, na nem azért, mert nem lett volna lehetőségem társaságba, emberek közé járni, hanem mert nem igazán volt rá igényem. Mostanában kicsit eljárok itthonról a barátaimmal, kijárok a községünkbe, többet beszélgetek az ismerősökkel, szomszédokkal, és teljesen le vagyok döbbenve. Itt mindenki mindenkivel kavar, még olyan is, aki nagy hangon hirdeti a család szentségét, közben meg férjes asszonnyal khmm.... Tíz emberből talán egyet tudok mondani, aki tényleg hűségesen, tisztességesen él, a többinek mind van valami kavarás az életében. Most már tényleg nem tudom, milyen értékrend szerint élek én, talán nagyon maradi vagyok... :) A helyedben hagynám, mivel egyrészt semmi közöd nincs hozzá, hogy élik a magánéletüket, másrészt azt veszem észre, egy pillanat alatt szédülnek meg a legerkölcsösebb emberek is, ezért soha nem tudhatod, veled mi fog történni holnap, és neked sem esne jól, ha valaki belekavarna a dolgaidba.
2013. márc. 7. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!