Ti elítélitek az ilyen anyát? Közbe szóljak?
De itt a kérdésed se, rá vonatkozik, hanem magadra.
Válaszoltunk: nem ítéljük el, vagy részben és Te meg ne szólj bele más dolgába!
Neked hogy esne ha odamenne a férjedhez és elkezdene neki rólad pletykálni...
A chat NEM megcsalás, hanem ismerkedés. Attól, hogy valakinek férje meg gyerek van, még szóbaállhat másokkal, nincs semmi baj vele.
Ha viszont NEKED gond lenne, ha a párod másokkal is szóbaáll, akkor VELED vannak komoly önértékelési zavarok.
Szerintem meg nem jó a kapcsolata, és elöbb utobb ebböl válás lesz. Nem elégedett azzal ami van, többet és mást akar, élni akar, a férjével nem boldog. Ez a tipikus korán lett a gyerek, és szeretne még élni. elöbb vagy utobb lelép a férjétöl, vagy a férje unja ezt meg.
ez az amibe nincs jogod bele szólni, ezt ö dönti el. megmenetni egy ilyet nem tudsz, és nincs is értelme.
mondom ezt úgy hogy voltam ebben a szituban. fiatalon férjhez mentem,(szerencsére nem volt gyerek). majd én is mindenkivel flörtöltem, cheteltem. mire rájöttem hogy az én életemböl hiányzik valami. férjemmel jól megvoltam, minden ok volt, csak nem tudta adni amire én igazán vágytam a szerelmet.
aztán elváltam, majd rögtön megismerkedtem egy férfival. (ekkor 27 voltam), és most 6 év után van 2 gyerekünk, de nagyon boldog vagyok vele. ö az aki mindent megad nekem, aki szülés után is szépnek tart és ki is mondja...
nincs értelme együtt maradni ennek a párnak mert a lány biztosan nem boldog a férjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!