Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te adnál az egy év körüli...

Te adnál az egy év körüli babádnak olyan őzhúst, amit pl valaki elütött és hazavitte és megsütötte, főzte?

Figyelt kérdés

nem vadidegenre gondolok, hanem pl egy rokonod

de nem is ez a lényeg, hanem hogy adnál e.

2013. márc. 6. 16:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem mert valami betegséget is hordozhat.

Megjegyzem én para mami vagyok:)

2013. márc. 6. 16:20
 2/18 anonim ***** válasza:
nem!mert jobb félni, mint megijedni. az én bratyóm majdnem meghat 17 hónaposan ételmérgezésben, úgyhogy nem adnék pici gyereknek olyan kaját, aminél felmerülHET,h eü szempontból nem makulátlan.
2013. márc. 6. 16:24
 3/18 A kérdező kommentje:

köszönöm, én is így gondolom

de én is paramama vagyok

de nem tudhatom, hogy beteg volt e

2013. márc. 6. 16:34
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem, semmiképpen!
2013. márc. 6. 16:37
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
És ez az icike picike mind megette, keeeerekecske gombocska...
2013. márc. 6. 16:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó nem igazán értelek:)
2013. márc. 6. 16:40
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
A vadhús túl nehéz étel egy kisbabának, ezért nem adnám neki. Ha az illető ért a vad feldogozásához, gondosan eltávolítja a roncsolódott részeket, és alaposan átmossa a húst, az nem lesz semmivel sem értéktelenebb, mint az amit egy vadász lő meg, és esetleg órákon át hajtják még az állatot kutyákkal...
2013. márc. 6. 16:44
 8/18 anonim ***** válasza:
7. ez azért nem teljesen igaz, mert azt a vahúst bevizygálják, mielőtt kereskedelmi forgalomba kerül. tehát, ha boltban veszed, akkor garantáltan rendben van vele minden. ha a lökhárítóról kerül a fazékba, akkor meg... valószínűleg akkor is, de nincs rá garancia, mert a kutya se nézte.
2013. márc. 6. 16:48
 9/18 frászkarikaborsó ***** válasza:
se vadhúst, se erdei gombát nem adnék, mindkettő nagyon nehéz étel.
2013. márc. 6. 18:20
 10/18 anonim ***** válasza:

Itt egy rokon ajándékáról vagy miről volt szó, nem arról, hogy a bolti vs lőtt vad között mi a difi megbízhatóság szempontjából. Bár ami időnként a bolti húsokról kiderül...na mindegy.:))

Vadszalámit, vagy kolbászt én sem fogadnék el, ha tudnám, hogy szerencsétlen "alapanyagon" áthajtott valami jármű. De egy normálisan bontott vadhúst, amit utána még főznek/sütnek órákig, minden további nélkül. Gyereknek viszont nem adnék sem boltit, sem ajándékba kapottat, függetlenül attól, hogy mi okozta a végzetét. Nem az ő gyomruknak való.

2013. márc. 6. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!