Ti szerintetek ezt a csávót megsütötte a nap? (etz)
Hát na, próbálkozni lehet. Hátha valami hozzá nem értő megveszi, esetleg valami gazdag, aki leszarja az árát, ha egyszer jó állapotú.
2013. febr. 16. 19:11
Valószínűleg megsütötte a Nap - de ahogy elnézem a helyesírást, a stílust és a fényképet, ez a végzetes napsütés az aznapi sokadik fröccs után történhetett. A hirdetés kevéske szövege is nagy butaságot sugall, a motor pedig - legalábbis bennem - szépen rímel egyes sztereotípiákra. Tökig krómozott, látványos metálkék fényezésű ETZ "nagykrauzerrel" de matricára már nem telt, csak polírpasztára. Mifelénk a szolidan alkoholista Miska báttyák szoktak ilyen gépekkel furikázni, akik mindenhez nagyon értenek, legalább 160-at megy alattuk a "nagytézé" (az elfogyasztott sörök számától függően akár többet is) és csak az eredeti alkatrészekben bíznak, még a gumiabroncs is gyári hejdenó, a dugattyú meg a gyári készletből megmaradt VEB.
2013. febr. 16. 19:20
Szerintem attól a falubelimtől kért tanácsot, aki az összevagdalt sárfogós, megnyújtott villás, elhajlított "segédvázú", kék-fehérre pingált S51-esét árulja 173000 forintért. Amire a Fészbúkon panaszkodott egy hete, hogy valószínűleg "mutatványozás" közben elgörbült a váz és eltörött az elsővilla. És van pofája odaírni, hogy tökéletes állapotú, frissen felújított és festett.
Ismerek olyat, aki műszakis (igaz ecsettel lefestett) Pannoniát árult 170e-ért, nem ám tönkretett, csak kalapáccsal szerelt Simsont...
2013. febr. 16. 19:36
4/10 A kérdező kommentje:
Látom ti is így látjátok ahogy én. Én csak azt nem értem hogy nem nézi e meg az árakat hogy a többi motor mennyi. Énszerintem még a gazdag se fogja megvenni
Miért vannak elszállva az emberek ezt sosem értettem
Lehet nem is akarja eladni, csak az asszony elmondta a szokásos szöveget, hogy "vagy a bu.zi motor megy a háztól vagy én". Na így hirdetve van, csak nem viszik, mindenki megnyugodhat: az asszonypajtás, a motor és a férj is. :P :D
2013. febr. 16. 19:59
6/10 A kérdező kommentje:
Ilyen állapotú ETZ 110 ezer forint körül van. Ez még egy teljesen gyári állapotú, keveset futott ETZ-ért is sok.
2013. febr. 16. 22:11
Nem mindegy neked, mennyiért árulja?
Adtam el Simsont 350-ért, és? Jó, oké: gyári új állapotú volt 5km-rel. Gondolom ezt sem hiszed el.
2013. febr. 17. 09:45
tavaly láttam egyet 1 miská-é
2013. febr. 18. 13:50
"Adtam el Simsont 350-ért, és? Jó, oké: gyári új állapotú volt 5km-rel. Gondolom ezt sem hiszed el." - na igen, a gyári állapot meg a megszállott vevő... De ilyen MZ mindenhol van, negyedennyiért. Én is adtam már el gyári új holmikat (alkatrészeket) majdnem aranyárban, mert csak az hiányzott a kedves vevő 100%-ig gyári motorjához, de ez azért nem az a sport.
2013. febr. 18. 15:00
Kapcsolódó kérdések: