A kézi vagy gépi mellszívót ajánljátok? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 08:31
1/9 anonim válasza:
Nekem gépi volt, 3 hétig csak fejtem 3 óránként, rengeteg tejem lett és nem ment tropára a kezem.
2/9 anonim válasza:
De ha amúgyis sok van és nem akarod tovább növelni vagy adni valakinek, akkor elég a kézi.
3/9 anonim válasza:
Mindenképpen gépi és medelea, nekem az aventes semmit nem szívott le.
4/9 anonim válasza:
A gépi kétség kívül sokkal kényelmesebb és hatékonyabb, de sokkal drágább is. Egyetértek az előttem szólóval, ha gépi, akkor Medela. Nagyon szuper kis gép! Nekem is rengeteg tejet csinált.
5/9 anonim válasza:
Vagy gépi, vagy egész egyszerűen csak maga a baba :)
Ha szopi után szaporítani akarsz akkor persze kell, inkább gépi
6/9 anonim válasza:
Kézi medela nekem életet mentett. nagyon csúnyán be volt gyulladva és ezzel szépen le tudtam fejni na meg a baba a legjobb mellszívó :)
7/9 anonim válasza:
Előre nehéz megmondani. A gépi nagyon drága, én egy kézit vettem és mivel nem tudtam, hogy meddig használom, így maradt az...lassan 6 hónapjak fejek 3-4 óránként folyamatosan, néha nagyon fáj a kezem, bőven megérte volna egy gépi, de előre nem tudja ezt az ember. Egyik rokonom ínhüvelygyulladást is kapott a kézitől, pedig csak szaporítás miatt használta kb 1-2 hónapig... hát én csak ezt használom, de szerencsére még megúsztam ezt.
8/9 anonim válasza:
Babám nem szopizott (nem tudott), csak fejt tejet ivott hónapokig. Emiatt gépit használtam, gyorsabb és a kezemet is kímélte. Én is Medela párti vagyok, Avent elektromosat vettünk legelőször, de nem vált be, viszont a Medela nagyon.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy szükség lehet rá.
2013. márc. 6. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!