Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jol fejlesztem az 1 évesem?

Jol fejlesztem az 1 évesem?

Figyelt kérdés
Sokat mondokázunk. Probálja ő is mutogatni amit én. Kitudja rakni a körpiramist. Bedobálja a formákat a helyére de csak ha megmutatom neki, hogy hova kell. Tapsol, integet, probál puszit adni, megölel. Megmutatja hol van a feje. Probálja utánozni a kutya ugatást. A könyvekben megmutogat pár állatot. gagyarászik mutogatja hogy mit szeretne éppen. Tologatja az autòkat és hangot ad ki hozzá. Hirtelen ennyi jut eszembe. Annyi mindent kell neki megtanitanom félek, jogy vmit elfogok felejteni:(
2013. márc. 2. 07:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszi a hozzaszolasokat en nem pontozok le senkit nem szokasom. Termeszetesen nem akarok nala semmit siettetni nem isazert irtam hogy miket tud hogy jaj ellene maradva vagy ilyesmi csak tanacsot kertemhogy vajon jo ez igy. Termeszetesen nem pesztralom egesznap a gyerekemet hogy na most ezt meg ezt tanuld meg...azert hulye en sem vagyok meg megszalott sem. A gunyos hozzaszoloknak meg csak annyit hogy en kerek elnezest amiert elso gyerekes tapasztalatlan p.csa vagyok... koszi
2013. márc. 2. 14:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Én játszok a babámmal, de nem fejlesztem igazán! Ettől függetlenül tudja ezeket, amiket a te babád!

Nyilván elmondja az ember, hogy a kutya azt mondja,hogy vau, vau, de nem várom el, hogy akkor most állandóan mondogassa.

Némelyik szülő szabályosan bazári majmot tud csinálni a gyerekből! Nem rád értem kérdező!

De engem idegesít, amikor szegény gyerek mást sem hall, mint "Pistike pápázzál, tapsoljál, dobjál puszit"!

Eleve nem értem,hogy miért kell mondjuk puszit dobálni egy egy évesnek!

Én soha nem erőltettem ilyeneket nála, mégis eltanulta tőlünk!

2013. márc. 3. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!